Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mantova 1911 Sporting Flora
Palla lunga 2 Tactiek 541-3
49% Balbezit 51%
33% Spel op eigen helft 67%
10 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.6 gemiddelde waardering 43.7
zeer goed Schieten matig
goed Passen zwak
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Jõgis geeft een hoge lob. Quispe kopt de bal weg. Maculewicz heeft problemen om de bal te vangen. Kalde geeft een hoge lob. Gaberšić springt en kopt de bal. Płotka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Kalde geeft een lange en hoge pass. Gaberšić rent richting de bal. Jõgis legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jõgis krijgt een gele kaart. Gaberšić raakt geblesseerd tijdens het duel. Gaberšić legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal! Płotka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Gaberšić heeft problemen om de bal te vangen. Anasiak is nu in balbezit. Gaberšić verovert de bal door een tackle van achteren. Gaberšić schiet op doel. Płotka probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sporting Flora 1:0

21e minuut.
Schneider speelt de bal door. Hongbin rent richting de bal. Hongbin geeft de bal voor. Daar is Kilikevich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kilikevich draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 36%, Sporting Flora 64%.
Mantova 1911 - Sporting Flora 1:0

51e minuut.
Montero passt de bal met de wreef. Kalde is nu in balbezit. Kalde geeft een hoge lob. Gaberšić krijgt zijn hoofd ertegen. Płotka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mantova 1911 - Sporting Flora 2:0

54e minuut.
Liistri probeert de bal aan de voet te houden. Oniṣoarã bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitka begaat een overtreding. Oniṣoarã is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oniṣoarã zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Paal!
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Montero probeert naar een medespeler te passen. Hongbin is nu in balbezit. Kalde speelt de bal door. Kilikevich rent richting de bal. Kilikevich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Strzyga geeft een hoge lob. Hongbin kopt de bal weg. Günde probeert de bal aan de voet te houden. Gaberšić onderschept slim de pass. Gaberšić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Jõgis geeft de bal voor. Mitka is nu in balbezit. Mitka passt de bal met de wreef. Budija is nu in balbezit. Budija schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mantova 1911 31%, Sporting Flora 69%.
Mantova 1911 - Sporting Flora 2:0