Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SORTOIANO Calcio Sassari Calcio F.C.
3 5 2 top Tactiek roma
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten solid
solid Passen good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Cambria kopt de bal weg. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barajas. Barajas krijgt een gele kaart. Cartes is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cartes komt bij de bal en schiet. Fuse kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Mvila is nu in balbezit. Burçak onderschept slim de pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Fuse maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 1:0

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Podczaski probeert naar een medespeler te passen. Cartes is nu in balbezit. Cartes draait met de bal, schiet en ... Fuse bokst de bal weg.

6e minuut.
Iannuccillo met een sublieme pass. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes passt de bal zonder na te denken. Cambria is nu in balbezit. Barajas speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 2:0

10e minuut.
Zdrojewski is nu in balbezit. Zdrojewski passt de bal zonder na te denken. Szusza bereikt de bal nog maar net als eerste. Szusza haalt uit met een fantastische trap. Barreto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cypisek rent richting de bal. Cypisek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 2:1

27e minuut.
Maczkowski passt de bal met de wreef. Cartes is nu in balbezit. Gorgoń begaat een overtreding. Cartes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Cambria neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Mvila met een sublieme pass. Daar is Cartes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cartes speelt de bal door. Cambria is nu in balbezit. Cambria draait met de bal, schiet en ... Fuse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Podczaski speelt de bal door. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria schiet op doel. Fuse probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 35%, Sassari Calcio F.C. 65%.
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 3:1

46e minuut.
Burçak probeert naar een medespeler te passen. Xasaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Xasaylı geeft een lange en hoge pass. Daar is Maczkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fabri geeft een hoge lob. Fuse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Daar is Szusza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iannuccillo probeert naar een medespeler te passen. Cartes bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Fuse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liturgista komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Maczkowski geeft de bal voor. Barreto met een sublieme pass. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Fuse werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fabri met de inworp. Podczaski geeft een lange en hoge pass. Cambria is nu in balbezit. Cambria schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Duarte komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Csala geeft een lange en hoge pass. Fabri geeft een hoge lob. Liturgista heeft problemen om de bal te vangen. Cambria is nu in balbezit. Cambria haalt uit met een fantastische trap. Fuse verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Maczkowski met een sublieme pass. Fabri is nu in balbezit. Fabri passt de bal in één keer door. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Fuse probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Fabri met de inworp. Podczaski bereikt de bal nog maar net als eerste. Podczaski passt de bal in één keer door. Daar is Liturgista, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Fuse bokst de bal weg.

88e minuut.
Podczaski passt de bal zonder na te denken. Cambria rent richting de bal. Burçak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cambria is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Cambria kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fuse bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SORTOIANO Calcio 43%, Sassari Calcio F.C. 57%.
SORTOIANO Calcio - Sassari Calcio F.C. 4:1