Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chelsea under 23 C.S.K.A PISA
433 Tactiek tutti avanti
44% Balbezit 56%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 55.5
waardeloos Schieten uitstekend
zwak Passen uitstekend
zwak Verdedigen matig


2e minuut.
Colombini probeert de bal met de borst te controleren. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann passt de bal met de wreef. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Klungelig pakt Colombini de bal. Diekmann met een sublieme pass. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi draait met de bal, schiet en ... Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Scurati kopt de bal weg. Vervaecke kan de bal niet met de borst controleren. Vervaecke geeft de bal voor. Muis geeft een hoge lob. Sacchi springt en kopt de bal. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Sacchi probeert naar een medespeler te passen. Coulibaly rent richting de bal. Stănăşilă met een sublieme pass. Daar is Diekmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diekmann haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Buhoiu geeft de bal voor. Coulibaly kopt de bal weg. Muis probeert naar een medespeler te passen. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Muis kopt de bal weg. Sacchi kan de bal niet met de borst controleren. Coulibaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi verovert de bal door een tackle van achteren. Sacchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Impallommeni de bal. Vervaecke bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaecke met een sublieme pass. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:1

22e minuut.
Muis onderschept slim de pass. Muis met een sublieme pass. Günterorth probeert naar een medespeler te passen. Sacchi rent richting de bal. Sacchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:2

24e minuut.
Primiceri rent richting de bal. Diekmann onderschept slim de pass. Diekmann speelt de bal door. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Stănăşilă verovert de bal door een tackle van achteren. Stănăşilă heeft problemen om de bal te vangen. Stănăşilă probeert naar een medespeler te passen. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:3

27e minuut.
Daar is Vervaecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muis probeert naar een medespeler te passen. Sacchi rent richting de bal. Sacchi schiet op doel. Scurati probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Günterorth neemt de hoekschop. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kolos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:4

29e minuut.
Coulibaly rent richting de bal. Muis verovert de bal door een tackle van achteren. Muis passt de bal zonder na te denken. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Muis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke speelt de bal door. Sacchi is nu in balbezit. Sacchi haalt uit met een fantastische trap. Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Impallommeni kopt de bal weg. Igumanović heeft problemen om de bal te vangen. Coulibaly rent richting de bal. Sacchi onderschept slim de pass. Sacchi schiet op doel. Kolos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Stănăşilă is nu in balbezit. Stănăşilă passt de bal zonder na te denken. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:5

42e minuut.
Colombini onderschept slim de pass. Rachino kopt de bal weg. Daar is Coulibaly, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel. Kolos bokst de bal weg.

44e minuut.
Diekmann passt de bal zonder na te denken. Daar is Vervaecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacchi rent richting de bal. Sacchi schiet op doel. Kolos werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 89%, C.S.K.A PISA 11%.
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:6

47e minuut.
Günterorth rent richting de bal. Günterorth schiet op doel. Colombini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vervaecke zal de hoekschop nemen. Kolos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Diekmann is nu in balbezit. Colombini speelt de bal door. Stănăşilă met een sublieme pass. Diekmann is nu in balbezit. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Sacchi heeft problemen om de bal te vangen. Coulibaly verovert de bal door een tackle van achteren. Coulibaly passt de bal zonder na te denken. Diekmann rent richting de bal. Diekmann draait met de bal, schiet en ... Kolos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scurati met een harde bal richting middenveld. Muis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sacchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sacchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Günterorth met een sublieme pass. Diekmann heeft problemen om de bal te vangen. Scurati is nu in balbezit. Diekmann verovert de bal door een tackle van achteren. Diekmann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Arbizzani geeft een hoge lob. Inworp. Vervaecke met een snelle inworp. Sacchi rent richting de bal. Sacchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Günterorth kopt de bal weg. Diekmann heeft problemen om de bal te vangen. Diekmann passt de bal met de wreef. Sacchi rent richting de bal. Sacchi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Scurati trapt de bal weg van het doel. Daar is Muis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muis probeert naar een medespeler te passen. Sacchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sacchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Igumanović probeert naar een medespeler te passen. Muis geeft een lange en hoge pass. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Unali komt het veld opgelopen. Cveklić komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Stănăşilă speelt de bal door. Vervaecke is nu in balbezit. Vervaecke met een sublieme pass. Cveklić rent richting de bal. Cveklić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Kolos trapt de bal weg. Günterorth kopt de bal weg. Diekmann probeert de bal met de borst te controleren. Diekmann geeft de bal voor. Cveklić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Stănăşilă kopt de bal weg. Klungelig pakt Cveklić de bal. Arbizzani tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Arbizzani krijgt een gele kaart. Cveklić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stănăşilă komt bij de bal en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cveklić krijgt zijn hoofd ertegen. Kolos bokst de bal weg.

78e minuut.
Stănăşilă geeft een lange en hoge pass. Diekmann kopt de bal weg. Arbizzani heeft problemen om de bal te vangen. Cveklić is nu in balbezit. Cveklić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:7

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kolos niet meer kan verder spelen. Lorio komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Igumanović rent richting de bal. Igumanović passt de bal met de wreef. Günterorth met een sublieme pass. Diekmann rent richting de bal. Diekmann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Colombini bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Diekmann passt de bal met de wreef. Cveklić bereikt de bal nog maar net als eerste. Cveklić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chelsea under 23 92%, C.S.K.A PISA 8%.
chelsea under 23 - C.S.K.A PISA 0:8