Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
montociao Dinamo Swiffer
omega Tactiek fratas
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
55.9 gemiddelde waardering 62
solide Schieten zeer goed
goed Passen uitstekend
formidabel Verdedigen uitstekend


21e minuut.
Krustev probeert naar een medespeler te passen. Niemenperä rent richting de bal. Niemenperä passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu draait met de bal, schiet en ... Bucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Turbuţan verovert de bal door een tackle van achteren. Turbuţan met een sublieme pass. Vafeas heeft problemen om de bal te vangen. Vafeas haalt uit met een fantastische trap. Dantas Bispo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Vafeas is nu in balbezit. Vafeas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Dinamo Swiffer 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 60%, Dinamo Swiffer 40%.
montociao - Dinamo Swiffer 1:0

48e minuut.
Yeditepe rent richting de bal. Lapeyre verovert de bal door een tackle van achteren. Lapeyre passt de bal zonder na te denken. Tontu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tontu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Vanhamel controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Camarinhas maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Niemenperä rent richting de bal. Niemenperä schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
montociao - Dinamo Swiffer 1:1

59e minuut.
Turbuţan passt de bal zonder na te denken. Lapeyre is nu in balbezit. Vlaswinkel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vlaswinkel krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Niemenperä rent richting de bal. Groeneveld bereikt de bal nog maar net als eerste. Milani legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Milani krijgt een gele kaart. Groeneveld is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tontu neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Bucher werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
montociao - Dinamo Swiffer 1:2

64e minuut.
Niemenperä passt de bal zonder na te denken. Lapeyre is nu in balbezit. Lapeyre passt de bal met de wreef. Tontu is nu in balbezit. Tontu draait met de bal, schiet en ... Bucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Cardozo speelt de bal door. Lapeyre is nu in balbezit. Yeditepe maakt een afschuwelijke overtreding. Yeditepe krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Cardozo met een sublieme pass. Lapeyre heeft problemen om de bal te vangen. Lapeyre geeft een hoge lob. Vanhamel is nu in balbezit. Vanhamel draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Vlaswinkel geeft een hoge lob. Song is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Holedbal. Holedbal krijgt een gele kaart. Song raakt geblesseerd tijdens het duel. Turbuţan komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Milani met een sublieme pass. Geremek rent richting de bal. Song onderschept slim de pass. Song schiet op doel. Dantas Bispo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: montociao 59%, Dinamo Swiffer 41%.
montociao - Dinamo Swiffer 1:2