Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fabriferry Pescara Diabolika team
eheheheh Tactiek 433
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 30.9
uitstekend Schieten matig
redelijk Passen matig
goed Verdedigen zwak


10e minuut.
Ugarteche geeft de bal voor. Inworp. Bundervoet met een snelle inworp. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kin Leung met een harde bal richting middenveld. Toldo kopt de bal weg. Lucido rent richting de bal. Lucido schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Di Marco bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollier verovert de bal door een tackle van achteren. Ollier probeert naar een medespeler te passen. Lucido is nu in balbezit. Lucido schiet op doel. Kin Leung bokst de bal weg.

15e minuut.
Toldo probeert de bal aan de voet te houden. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Lucido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucido schiet op doel. Kin Leung verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kin Leung niet meer kan verder spelen. Branecki komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Fomichev probeert naar een medespeler te passen. Toldo is nu in balbezit. Toldo probeert naar een medespeler te passen. Lucido rent richting de bal. Lucido draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fabriferry - Pescara Diabolika team 1:0

27e minuut.
Ugarteche geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bundervoet met een snelle inworp. Nacht is nu in balbezit. Nacht draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Toldo geeft een lange en hoge pass. Fiordalisi heeft problemen om de bal te vangen. Urbán is nu in balbezit. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ollier is nu in balbezit. Çarçani onderschept slim de pass. Çarçani met een sublieme pass. Bernecker is nu in balbezit. Bernecker geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Di Marco de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
fabriferry - Pescara Diabolika team 1:1

33e minuut.
Jarocki probeert naar een medespeler te passen. Urbán is nu in balbezit. Urbán passt de bal met de wreef. Nacht is nu in balbezit. Nacht draait met de bal, schiet en ... Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Çarçani speelt de bal door. Fomichev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aleš heeft problemen om de bal te vangen. Nacht rent richting de bal. Nacht haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aleš de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Aleš geeft de bal voor. Inworp. Toldo met de inworp. Lucido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucido haalt uit met een fantastische trap. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nacht bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fabriferry - Pescara Diabolika team 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fabriferry 32%, Pescara Diabolika team 68%.
fabriferry - Pescara Diabolika team 2:1

48e minuut.
Rydol geeft een hoge lob. Inworp. Bundervoet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbán is nu in balbezit. Urbán geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Lucido is nu in balbezit. Lucido draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fabriferry - Pescara Diabolika team 3:1

50e minuut.
Aleš bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleš geeft een hoge lob. Fomichev kopt de bal weg. Lucido rent richting de bal. Lucido schiet op doel. Branecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Rydol passt de bal zonder na te denken. Daar is Bundervoet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bundervoet geeft een hoge lob. Lucido krijgt zijn hoofd ertegen. Branecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Ugarteche geeft een hoge lob. Daar is Di Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ollier probeert naar een medespeler te passen. Nacht rent richting de bal. Nacht haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Urbán bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán speelt de bal door. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacht is nu in balbezit. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fabriferry - Pescara Diabolika team 4:1

68e minuut.
Caniati kopt de bal weg. Fiordalisi is nu in balbezit. Bundervoet met een sublieme pass. Klungelig pakt Toldo de bal. Toldo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Bundervoet rent richting de bal. Urbán rent richting de bal. Urbán met een sublieme pass. Nacht is nu in balbezit. Nacht haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Aleš speelt de bal door. Ollier kopt de bal weg. Klungelig pakt Jarocki de bal. Lucido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucido haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fabriferry - Pescara Diabolika team 5:1

79e minuut.
Argeri is nu in balbezit. Nacht onderschept slim de pass. Nacht passt de bal in één keer door. Lucido rent richting de bal. Lucido draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Bundervoet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Urbán rent richting de bal. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbán verovert de bal door een tackle van achteren. Urbán met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Di Marco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ollier bereikt de bal nog maar net als eerste. Ollier speelt de bal door. Lucido bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucido draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fabriferry 23%, Pescara Diabolika team 77%.
fabriferry - Pescara Diabolika team 5:1