Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pikki Pokki fabriferry
Andrea Tactiek eheheheh
53% Balbezit 47%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 10
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 52.4
goed Schieten solide
solide Passen goed
goed Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Fomichev rent richting de bal. Fitrzyk onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Delporte zal de hoekschop nemen. Fitrzyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Bundervoet kopt de bal weg. Sebes is nu in balbezit. Sebes passt de bal in één keer door. Nacht heeft problemen om de bal te vangen. Nacht schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - fabriferry 0:1

7e minuut.
Sebes verovert de bal door een tackle van achteren. Sebes met een sublieme pass. Nacht is nu in balbezit. Sebes bereikt de bal nog maar net als eerste. Sebes haalt uit met een fantastische trap. Kothencz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Delporte verovert de bal door een tackle van achteren. Delporte met een sublieme pass. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk haalt uit met een fantastische trap. Vernola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pikki Pokki - fabriferry 1:1

20e minuut.
Thue geeft een hoge lob. Ciepły rent richting de bal. Fitrzyk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fitrzyk krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Dimitriou kopt de bal weg. Daar is Yakışıklı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yakışıklı met een sublieme pass. Koukoulomatis is nu in balbezit. Koukoulomatis passt de bal met de wreef. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Gajosiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajosiński geeft de bal voor. Sebes kopt de bal weg. Jarocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Krpanić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarocki onderschept slim de pass. Bakonyi begaat een overtreding. Jarocki raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lucido neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pikki Pokki 52%, fabriferry 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pikki Pokki - fabriferry 1:1

54e minuut.
Bakonyi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Koukoulomatis de bal. Koukoulomatis passt de bal zonder na te denken. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bakonyi met de inworp. Krpanić geeft een lange en hoge pass. Delporte kopt de bal weg. Fitrzyk rent richting de bal. Fitrzyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Krpanić passt de bal met de wreef. Delporte speelt de bal door. Fitrzyk is nu in balbezit. Fitrzyk schiet op doel. Vernola werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pikki Pokki - fabriferry 2:1

72e minuut.
Ciepły is nu in balbezit. Ciepły geeft een lange en hoge pass. Lucido kopt de bal weg. Nacht is nu in balbezit. Nacht draait met de bal, schiet en ... Kothencz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Câmpeanu met een sublieme pass. Jarocki rent richting de bal. Krpanić begaat een overtreding. Krpanić krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Krpanić met een sublieme pass. Câmpeanu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yakışıklı. Yakışıklı krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Thue heeft problemen om de bal te vangen. Lucido rent richting de bal. Lucido passt de bal in één keer door. Jarocki rent richting de bal. Jarocki draait met de bal, schiet en ... Kothencz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pikki Pokki 43%, fabriferry 57%.
Pikki Pokki - fabriferry 2:1