Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua WP 88
5-3-2 Tactiek 442
48% Balbezit 52%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 47.7
goed Schieten solide
goed Passen redelijk
solide Verdedigen solide


4e minuut.
Foppa probeert de bal aan de voet te houden. Lascaro rent richting de bal. Lascaro met een sublieme pass. Notarstefano rent richting de bal. Notarstefano draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Babini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Tadei is nu in balbezit. Tadei passt de bal met de wreef. Lascaro heeft problemen om de bal te vangen. Notarstefano is nu in balbezit. Notarstefano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Diolaiuti kopt de bal weg. Daar is Notarstefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notarstefano speelt de bal door. Klungelig pakt Lascaro de bal. Lascaro draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Notarstefano passt de bal zonder na te denken. Daar is Nagrebis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagrebis speelt de bal door. Formica bereikt de bal nog maar net als eerste. Formica draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Foppa probeert naar een medespeler te passen. Lascaro rent richting de bal. Lascaro passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Notarstefano de bal. Notarstefano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Diolaiuti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fois probeert naar een medespeler te passen. Notarstefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascaro rent richting de bal. Lascaro haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dalkia speelt de bal door. Diolaiuti is nu in balbezit. Diolaiuti passt de bal met de wreef. Fois rent richting de bal. Fois draait met de bal, schiet en ... Babini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 34%, WP 88 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SonMiSonQua - WP 88 0:0

48e minuut.
Saydam kopt de bal weg. Diolaiuti is nu in balbezit. Diolaiuti passt de bal in één keer door. Fois is nu in balbezit. Fois draait met de bal, schiet en ... Babini bokst de bal weg.

58e minuut.
Lascaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Creyne speelt de bal door. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarangeli rent richting de bal. Notarangeli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Siekalski onderschept slim de pass. Siekalski speelt de bal door. Foppa met een sublieme pass. Fois heeft problemen om de bal te vangen. Fois haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Nagrebis kopt de bal weg. Zdinák heeft problemen om de bal te vangen. Foppa rent richting de bal. Zdinák onderschept slim de pass. Zdinák geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Saydam controleert de bal met de borst. Cappellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saydam controleert de bal met de borst. Saydam schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - WP 88 0:1

80e minuut.
Fois kopt de bal weg. Daar is Notarstefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascaro rent richting de bal. Notarstefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarstefano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Arseni is nu in balbezit. Arseni geeft de bal voor. Creyne kan de bal niet met de borst controleren. Notarstefano is nu in balbezit. Notarstefano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fois passt de bal met de wreef. Pavanel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lascaro rent richting de bal. Lascaro schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SonMiSonQua - WP 88 1:1

89e minuut.
Daar is Nagrebis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nagrebis passt de bal met de wreef. Saydam rent richting de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap. Perugina probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 47%, WP 88 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SonMiSonQua - WP 88 1:1