Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-05 18:40
  • Competitiewedstrijd: Serie D.39 [del]
  • Stadion: La Panca
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 12744
Roccia Larga Bad Coast Tower
5D1W2SR Tactiek 352
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
10 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 40
poor Schieten good
adequate Passen average
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Kõre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici onderschept slim de pass. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Tršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Bad Coast Tower 0:1

4e minuut.
Casal is nu in balbezit. Butică is nu in balbezit. Butică probeert naar een medespeler te passen. Teodorovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Nikolopoulos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teodorovici rent richting de bal. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Bad Coast Tower 0:2

16e minuut.
Teodorovici passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Butică rent richting de bal. Butică draait met de bal, schiet en ... Tršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

18e minuut.
Plantak onderschept slim de pass. Plantak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vatinno met een snelle inworp. Vanini geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Butică onderschept slim de pass. Butică passt de bal in één keer door. Plantak bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Butică is nu in balbezit. Butică geeft een hoge lob. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Esterházy kopt de bal weg. Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno met een sublieme pass. Hajba rent richting de bal. Hajba schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Trochowski trapt de bal weg. Teodorovici kopt de bal weg. Klungelig pakt Nikolopoulos de bal. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Viracocha probeert naar een medespeler te passen. Kosznik speelt de bal door. Kõre rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kõre geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pereira probeert de bal met de borst te controleren. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Bad Coast Tower 0:3

43e minuut.
Butică speelt de bal door. Plantak rent richting de bal. Plantak passt de bal in één keer door. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal draait met de bal, schiet en ... Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 67%, Bad Coast Tower 33%.
Roccia Larga - Bad Coast Tower 0:3

48e minuut.
Daar is Casal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatinno rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Viracocha. Vatinno raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Vanini rent richting de bal. Vanini passt de bal in één keer door. Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno geeft een lange en hoge pass. Kalina springt en kopt de bal. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Viracocha rent richting de bal. Viracocha passt de bal in één keer door. Kõre geeft de bal voor. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Vatinno passt de bal met de wreef. Vanini rent richting de bal. Vanini speelt de bal door. Kalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kõre met een snelle inworp. Butică is nu in balbezit. Butică passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Inworp. Plantak met de inworp. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Plantak passt de bal zonder na te denken. Vatinno speelt de bal door. Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini geeft de bal voor. Hajba krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Roccia Larga - Bad Coast Tower 1:3

77e minuut.
Casal rent richting de bal. Butică bereikt de bal nog maar net als eerste. Butică passt de bal in één keer door. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Butică rent richting de bal. Butică passt de bal zonder na te denken. Pereira verovert de bal door een tackle van achteren. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Záhor geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vanini met de inworp. Vatinno geeft de bal voor. Kalina krijgt zijn hoofd ertegen. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Rudeanu geeft een lange en hoge pass. Vanini rent richting de bal. Vanini geeft de bal voor. Hajba bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajba schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Pereira bereikt de bal nog maar net als eerste. Kõre rent richting de bal. Kõre passt de bal in één keer door. Teodorovici is nu in balbezit. Teodorovici draait met de bal, schiet en ... Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Roccia Larga 66%, Bad Coast Tower 34%.
Roccia Larga - Bad Coast Tower 1:3