Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower Roccia Larga
352 Tactiek 5D1W2SR
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.8 gemiddelde waardering 26.3
good Schieten weak
good Passen average
adequate Verdedigen average


1e minuut.
Manaós rent richting de bal. Manaós passt de bal met de wreef. Mucsi rent richting de bal. Mucsi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Roccia Larga 1:0

7e minuut.
Vatinno bereikt de bal nog maar net als eerste. Vatinno passt de bal met de wreef. Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini geeft een lange en hoge pass. Kalina springt en kopt de bal. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Mucsi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teodorovici komt het veld opgelopen.

10e minuut.
Casal rent richting de bal. Esterházy is nu in balbezit. Casal onderschept slim de pass. Casal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Roccia Larga 2:0

16e minuut.
Schiavini rent richting de bal. Nikolopoulos is nu in balbezit. Teodorovici onderschept slim de pass. Casal rent richting de bal. Casal haalt uit met een fantastische trap. Tršić bokst de bal weg.

23e minuut.
Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaós geeft een hoge lob. Casal rent richting de bal. Casal draait met de bal, schiet en ... Tršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Roccia Larga 3:0

28e minuut.
Briscas rent richting de bal. Teodorovici onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Pereira krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Vatinno rent richting de bal. Vatinno passt de bal met de wreef. Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini geeft een hoge lob. Kalina springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Briscas met de inworp. Vatinno probeert naar een medespeler te passen. Kalina rent richting de bal. Kalina haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Fernandès controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Roccia Larga 3:1

45e minuut.
Schiavini geeft een lange en hoge pass. Rudeanu verovert de bal door een tackle van achteren. Esterházy heeft problemen om de bal te vangen. Bujdoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Bujdoš haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 32%, Roccia Larga 68%.
Bad Coast Tower - Roccia Larga 3:1

47e minuut.
Esterházy geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bujdoš zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schiavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Schiavini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini heeft problemen om de bal te vangen. Vanini geeft de bal voor. Kalina springt en kopt de bal. Pyda probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Schiavini bereikt de bal nog maar net als eerste. Teodorovici rent richting de bal. Pereira onderschept slim de pass. Schiavini verovert de bal door een tackle van achteren. Schiavini schiet op doel. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Andreasyan geeft de bal voor. Vatinno heeft problemen om de bal te vangen. Vatinno speelt de bal door. Vanini is nu in balbezit. Vanini geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Vanini is nu in balbezit. Vanini passt de bal in één keer door. Kalina rent richting de bal. Kalina draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Roccia Larga 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 31%, Roccia Larga 69%.
Bad Coast Tower - Roccia Larga 3:2