Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burkittsville ricco Costa dell`Olmo
brodo1 Tactiek offensiva
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten outstanding
solid Passen solid
very good Verdedigen very good


1e minuut.
Bellofiore is nu in balbezit. Broing is nu in balbezit. Broing met een sublieme pass. Härenstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Härenstam haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dorobanţu heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Broing zal de hoekschop nemen. Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis schiet op doel. Durieux bokst de bal weg.

6e minuut.
Bellofiore probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky is nu in balbezit. Skaliczky speelt de bal door. Mion rent richting de bal. Mion draait met de bal, schiet en ... Cordero kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg passt de bal zonder na te denken. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy schiet op doel. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Costa dell`Olmo 0:1

8e minuut.
Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy passt de bal met de wreef. Başkurt rent richting de bal. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Costa dell`Olmo 0:2

15e minuut.
Escobar passt de bal in één keer door. Härenstam is nu in balbezit. Dorobanţu verovert de bal door een tackle van achteren. Melis rent richting de bal. Melis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Başkurt rent richting de bal. Escobar verovert de bal door een tackle van achteren. Escobar geeft een lange en hoge pass. Melis maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Melis stond buitenspel. Skaliczky neemt vlug de vrije trap. Sancho met een sublieme pass. Broing is nu in balbezit. Broing geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Shikamaru geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torres Martinez met de inworp. Melis rent richting de bal. Melis haalt uit met een fantastische trap. Durieux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Daar is Boterberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boterberg passt de bal zonder na te denken. Başkurt is nu in balbezit. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. Cordero werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - Costa dell`Olmo 0:3

41e minuut.
Skaliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Skaliczky geeft een lange en hoge pass. Jelassi heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Cordero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Ašais komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 62%, Costa dell`Olmo 38%.
burkittsville ricco - Costa dell`Olmo 0:3

49e minuut.
Sancho probeert de bal aan de voet te houden. Boterberg rent richting de bal. Boterberg passt de bal in één keer door. Mion is nu in balbezit. Mion draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Virághalmy rent richting de bal. Sancho is nu in balbezit. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Coppens komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Inworp. Wałaszek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Wałaszek passt de bal in één keer door. Ašais rent richting de bal. Ašais probeert naar een medespeler te passen. Coppens rent richting de bal. Coppens schiet op doel. Durieux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ašais is nu in balbezit. Ašais geeft de bal voor. Coppens rent richting de bal. Coppens draait met de bal, schiet en ... Durieux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kelders probeert naar een medespeler te passen. Başkurt is nu in balbezit. Başkurt passt de bal met de wreef. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 58%, Costa dell`Olmo 42%.
burkittsville ricco - Costa dell`Olmo 0:3