Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa dell`Olmo burkittsville ricco
offensiva Tactiek brodo1
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
52.9 gemiddelde waardering 54.4
uitmuntend Schieten zeer goed
redelijk Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


9e minuut.
Skaliczky passt de bal in één keer door. Mion is nu in balbezit. Mion passt de bal met de wreef. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. Gołomp bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - burkittsville ricco 1:0

20e minuut.
Melis passt de bal in één keer door. Ašais rent richting de bal. Ašais passt de bal zonder na te denken. Coppens rent richting de bal. Coppens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Costa dell`Olmo - burkittsville ricco 1:1

29e minuut.
Siperco rent richting de bal. Kelders verovert de bal door een tackle van achteren. Kelders met een sublieme pass. Mion is nu in balbezit. Mion draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Siperco passt de bal in één keer door. Ašais is nu in balbezit. Ašais passt de bal in één keer door. Coppens rent richting de bal. Coppens draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gromko komt het veld opgelopen. Escobar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 52%, burkittsville ricco 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa dell`Olmo - burkittsville ricco 1:1

54e minuut.
Sepici passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal met de wreef. Gromko rent richting de bal. Gromko schiet op doel. Durieux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Palamidis passt de bal zonder na te denken. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt passt de bal met de wreef. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gromko rent richting de bal. Machniak onderschept slim de pass. Machniak geeft een hoge lob. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Klungelig pakt Ašais de bal. Ašais met een sublieme pass. Escobar is nu in balbezit. Escobar geeft de bal voor. Coppens springt en kopt de bal. Durieux bokst de bal weg.

85e minuut.
Kelders is nu in balbezit. Siperco bereikt de bal nog maar net als eerste. Siperco met een sublieme pass. Gromko rent richting de bal. Gromko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 49%, burkittsville ricco 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Costa dell`Olmo - burkittsville ricco 1:1