Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa dell`Olmo violetta
offensiva Tactiek garollo
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.8 gemiddelde waardering 53.4
outstanding Schieten solid
adequate Passen solid
very good Verdedigen excellent


5e minuut.
Genta met een sublieme pass. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Durieux verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dorobanţu onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Stachurski verovert de bal door een tackle van achteren. Stachurski passt de bal in één keer door. Atlason rent richting de bal. Genta is nu in balbezit. Genta geeft een hoge lob. Durieux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kelders de bal. Başkurt probeert naar een medespeler te passen. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - violetta 1:0

28e minuut.
Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykut geeft een lange en hoge pass. Daar is Peressini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion met een sublieme pass. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - violetta 2:0

42e minuut.
Kelders geeft de bal voor. Mion kan de bal niet met de borst controleren. Mion passt de bal met de wreef. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Badarică heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - violetta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 41%, violetta 59%.
Costa dell`Olmo - violetta 3:0

46e minuut.
Shikamaru komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Kelders is nu in balbezit. Stachurski onderschept slim de pass. Stachurski passt de bal zonder na te denken. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Atlason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genta met een sublieme pass. Stachurski met een sublieme pass. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky passt de bal in één keer door. Başkurt rent richting de bal. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. Cruden bokst de bal weg.

89e minuut.
Bellofiore geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hrepka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sykut is nu in balbezit. Sykut geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 66%, violetta 34%.
Costa dell`Olmo - violetta 3:0