Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WP 88 Bad Coast Tower
442 Tactiek 352
59% Balbezit 41%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 39.7
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Schnuphase bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnuphase geeft een lange en hoge pass. Záhor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nagrebis is nu in balbezit. Nagrebis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Casal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Casal passt de bal zonder na te denken. Teodorovici rent richting de bal. Teodorovici haalt uit met een fantastische trap. Babini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - Bad Coast Tower 0:1

30e minuut.
Teodorovici rent richting de bal. Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Nagrebis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagrebis geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Bolchiş verovert de bal door een tackle van achteren. Bolchiş passt de bal met de wreef. Zdinák is nu in balbezit. Zdinák geeft een hoge lob. Saydam springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Epres passt de bal zonder na te denken. Bisenieks geeft een lange en hoge pass. Daar is Záhor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 43%, Bad Coast Tower 57%.
WP 88 - Bad Coast Tower 0:1

46e minuut.
Kubelec kopt de bal weg. Daar is Teodorovici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bolchiş. Bolchiş krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Creyne bereikt de bal nog maar net als eerste. Creyne met een sublieme pass. Schnuphase geeft een lange en hoge pass. Saydam rent richting de bal. Saydam schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WP 88 - Bad Coast Tower 1:1

75e minuut.
Saydam raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vitomir komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Kubelec probeert de bal aan de voet te houden. Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş probeert naar een medespeler te passen. Bisenieks heeft problemen om de bal te vangen. Bisenieks geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 38%, Bad Coast Tower 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WP 88 - Bad Coast Tower 1:1