Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower WP 88
352 Tactiek 433
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.5 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Nagrebis rent richting de bal. Lobue heeft problemen om de bal te vangen. Lobue speelt de bal door. Vitomir bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - WP 88 0:1

9e minuut.
Kosznik kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Vitomir de bal onder controle te krijgen. Manaós bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Daar is Carboni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schiavini is nu in balbezit. Schiavini passt de bal met de wreef. Mucsi rent richting de bal. Mucsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Záhor rent richting de bal. Vitomir onderschept slim de pass. Vitomir passt de bal in één keer door. Saydam bereikt de bal nog maar net als eerste. Saydam draait met de bal, schiet en ... Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Vitomir passt de bal met de wreef. Zdinák is nu in balbezit. Zdinák geeft de bal voor. Saydam maakt een snoekduik en kopt de bal. Kosznik probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Manaós met een sublieme pass. Mucsi heeft problemen om de bal te vangen. Mucsi speelt de bal door. Casal is nu in balbezit. Casal haalt uit met een fantastische trap. Babini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Coast Tower - WP 88 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 51%, WP 88 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Coast Tower - WP 88 1:1

49e minuut.
Carboni heeft problemen om de bal te vangen. Casal onderschept slim de pass. Casal met een sublieme pass. Mucsi is nu in balbezit. Mucsi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lobue zal de hoekschop nemen. Daar is Vitomir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saydam rent richting de bal. Saydam haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - WP 88 1:2

78e minuut.
Kosznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosznik geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zdinák met een snelle inworp. Vitomir geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Daar is Schiavini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notarangeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vitomir rent richting de bal. Vitomir draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - WP 88 1:3

81e minuut.
Inworp. Lobue zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nagrebis rent richting de bal. Nagrebis geeft een hoge lob. Záhor verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir geeft een lange en hoge pass. Nagrebis is nu in balbezit. Nagrebis haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 66%, WP 88 34%.
Bad Coast Tower - WP 88 1:3