Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
violetta Roccia Larga
asbrubbo1 Tactiek 5D1W2SR
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
27 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
52.4 gemiddelde waardering 25.4
zeer goed Schieten slecht
goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zwak


2e minuut.
Atlason neemt vlug de vrije trap. Andreasyan probeert de bal met de borst te controleren. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ork de bal. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 1:0

4e minuut.
Rudeanu rent richting de bal. Rudeanu geeft de bal voor. Vanini is nu in balbezit. Vanini geeft een hoge lob. Kalina maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Stachurski met een sublieme pass. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pereira. Pereira krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Atlason verovert de bal door een tackle van achteren. Atlason geeft een lange en hoge pass. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 2:0

13e minuut.
Sykut is nu in balbezit. Sykut probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Vanini kopt de bal weg. Stachurski speelt de bal door. Rudeanu rent richting de bal. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Collar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ork de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykut passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Tršić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 3:0

24e minuut.
Briscas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vatinno probeert naar een medespeler te passen. Vanini bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanini geeft een lange en hoge pass. Pyda springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Andreasyan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sykut met de inworp. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Fedorento heeft problemen om de bal te vangen. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Sykut probeert naar een medespeler te passen. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Stachurski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Collar de bal. Andreasyan rent richting de bal. Collar verovert de bal door een tackle van achteren. Collar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Briscas is nu in balbezit. Briscas geeft een hoge lob. Vatinno is nu in balbezit. Vatinno draait met de bal, schiet en ... Cruden maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Inworp. Portas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Atlason rent richting de bal. Vanini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanini schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Stachurski passt de bal in één keer door. Sykut rent richting de bal. Sykut passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 33%, Roccia Larga 67%.
violetta - Roccia Larga 3:0

54e minuut.
Stachurski is nu in balbezit. Stachurski passt de bal zonder na te denken. Esterházy rent richting de bal. Collar onderschept slim de pass. Collar draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 4:0

63e minuut.
Vatinno is nu in balbezit. Badarică tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vatinno is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vatinno met een snel genomen vrije trap. Vanini kopt de bal weg. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Collar is nu in balbezit. Collar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 5:0

70e minuut.
Ork raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mernik komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Mernik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vega Rodríguez is nu in balbezit. Vega Rodríguez geeft een hoge lob. Collar rent richting de bal. Collar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Inworp. Portas met de inworp. Collar rent richting de bal. Collar haalt uit met een fantastische trap. Tršić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 6:0

82e minuut.
Pereira geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sykut met de inworp. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal. Collar is nu in balbezit. Rudeanu onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - Roccia Larga 7:0

87e minuut.
Mernik geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sykut met de inworp. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 26%, Roccia Larga 74%.
violetta - Roccia Larga 7:0