Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa dell`Olmo WP 88
offensiva Tactiek 442
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.7 gemiddelde waardering 49.5
wonderbaarlijk Schieten solide
redelijk Passen solide
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Bajdachnyj met een snelle inworp. Palamidis probeert naar een medespeler te passen. Mion is nu in balbezit. Klungelig pakt Mion de bal. Mion schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Epres geeft een lange en hoge pass. Vitomir probeert de bal met de borst te controleren. Peressini is nu in balbezit. Vitomir verovert de bal door een tackle van achteren. Vitomir haalt uit met een fantastische trap. Durieux bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 0:1

9e minuut.
Skaliczky passt de bal in één keer door. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt passt de bal met de wreef. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy schiet op doel. Babini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bisenieks heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kelders geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Virághalmy springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Epres rent richting de bal. Epres passt de bal in één keer door. Nagrebis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nagrebis haalt uit met een fantastische trap. Durieux maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 0:2

18e minuut.
Skaliczky speelt de bal door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy passt de bal zonder na te denken. Başkurt rent richting de bal. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. Babini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

24e minuut.
Virághalmy is nu in balbezit. Bisenieks schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Virághalmy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Skaliczky met een snel genomen vrije trap. Bisenieks heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Babini trapt de bal weg van het doel. Skaliczky kopt de bal weg. Mion rent richting de bal. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 1:2

31e minuut.
Palamidis met een snelle inworp. Aidnik is nu in balbezit. Mion tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mion krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Zdinák geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dorobanţu de bal. Vitomir rent richting de bal. Vitomir draait met de bal, schiet en ... Durieux werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 44%, WP 88 56%.
Costa dell`Olmo - WP 88 1:3

50e minuut.
Kelders verovert de bal door een tackle van achteren. Kelders geeft een hoge lob. Aidnik kan de bal niet met de borst controleren. Mion bereikt de bal nog maar net als eerste. Mion schiet op doel. Babini bokst de bal weg.

51e minuut.
Creyne geeft de bal voor. Palamidis rent richting de bal. Palamidis passt de bal in één keer door. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Babini met een harde bal richting middenveld. Mion probeert de bal met de borst te controleren. Aidnik rent richting de bal. Mion verovert de bal door een tackle van achteren. Mion schiet op doel. Babini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Mion kopt de bal weg. Skaliczky speelt de bal door. Bisenieks kan de bal niet met de borst controleren. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy schiet op doel. Babini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Bolchiş is nu in balbezit. Bolchiş met een sublieme pass. Vitomir rent richting de bal. Vitomir haalt uit met een fantastische trap. Durieux probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 1:4

75e minuut.
Mion raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Palyanitsa komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Palyanitsa kopt de bal weg. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt geeft een hoge lob. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - WP 88 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 31%, WP 88 69%.
Costa dell`Olmo - WP 88 2:4