Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower violetta
352 Tactiek asbrubbo1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
40.5 gemiddelde waardering 49.2
goed Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
redelijk Verdedigen solide


6e minuut.
Plantak is nu in balbezit. Sykut onderschept slim de pass. Sykut geeft de bal voor. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Butică heeft problemen om de bal te vangen. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - violetta 0:1

13e minuut.
Fernandès kopt de bal weg. Sykut rent richting de bal. Sykut speelt de bal door. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Butică speelt de bal door. Kubelec speelt de bal door. McWilliam bereikt de bal nog maar net als eerste. Casal verovert de bal door een tackle van achteren. Casal schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Vega Rodríguez onderschept slim de pass. Vega Rodríguez met een sublieme pass. Stachurski met een sublieme pass. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Plantak heeft problemen om de bal te vangen. Sykut rent richting de bal. Sykut speelt de bal door. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 74%, violetta 26%.
Bad Coast Tower - violetta 0:1

46e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Daar is Sykut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykut passt de bal in één keer door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Portas geeft een hoge lob. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhor legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Záhor krijgt een gele kaart. Niedziułka is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stachurski neemt zijn aanloop. Paal!
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Vega Rodríguez speelt de bal door. Sykut is nu in balbezit. Sykut passt de bal in één keer door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Portas met een sublieme pass. Niedziułka heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka geeft een hoge lob. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Záhor geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sykut met een snelle inworp. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - violetta 0:2

73e minuut.
Fedorento speelt de bal door. Sykut bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykut passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Portas kopt de bal weg. Sykut met een sublieme pass. Daar is Záhor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Manaós passt de bal zonder na te denken. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Atlason tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atlason krijgt een gele kaart.

82e minuut.
McWilliam is nu in balbezit. McWilliam geeft een hoge lob. Portas kopt de bal weg. Collar rent richting de bal. Collar draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Daar is Sykut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sykut geeft de bal voor. Collar rent richting de bal. Collar haalt uit met een fantastische trap. Kosznik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 68%, violetta 32%.
Bad Coast Tower - violetta 0:2