Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
burkittsville ricco SonMiSonQua
brodo1 Tactiek 5-3-2
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
53.6 gemiddelde waardering 48.1
very good Schieten adequate
very good Passen good
very good Verdedigen solid


3e minuut.
Broing met een snelle inworp. Escobar met een sublieme pass. Härenstam bereikt de bal nog maar net als eerste. Härenstam schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - SonMiSonQua 1:0

10e minuut.
Broing passt de bal zonder na te denken. Valentin is nu in balbezit. Valentin speelt de bal door. Coppens bereikt de bal nog maar net als eerste. Coppens draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Härenstam haalt uit met een fantastische trap. Buchiniz probeert de bal aan de voet te houden. Broing bereikt de bal nog maar net als eerste. Broing geeft de bal voor. Coppens maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - SonMiSonQua 2:0

14e minuut.
Dalkia passt de bal in één keer door. Escobar rent richting de bal. Escobar passt de bal in één keer door. Härenstam is nu in balbezit. Härenstam schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Escobar is nu in balbezit. Escobar passt de bal in één keer door. Härenstam is nu in balbezit. Härenstam haalt uit met een fantastische trap. Cappellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - SonMiSonQua 3:0

23e minuut.
Marquardt geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tidili rent richting de bal. Tidili schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Marquardt geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tidili is nu in balbezit. Tidili schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 47%, SonMiSonQua 53%.
burkittsville ricco - SonMiSonQua 3:0

46e minuut.
Gromko komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Marquardt geeft een lange en hoge pass. Gromko rent richting de bal. Buchiniz rent richting de bal. Broing is nu in balbezit. Broing geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Grechi heeft problemen om de bal te vangen. Gromko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grechi. Gromko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Valentin komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Gromko krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
burkittsville ricco - SonMiSonQua 4:0

52e minuut.
Broing probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tidili bereikt de bal nog maar net als eerste. Foppa speelt de bal door. Notarstefano is nu in balbezit. Notarstefano draait met de bal, schiet en ... Gołomp kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Gromko rent richting de bal. Buchiniz verovert de bal door een tackle van achteren. Buchiniz speelt de bal door. Coppens rent richting de bal. Coppens schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Escobar bereikt de bal nog maar net als eerste. Escobar passt de bal met de wreef. Gromko rent richting de bal. Gromko draait met de bal, schiet en ... Paal!

76e minuut.
Diolaiuti kopt de bal weg. Daar is Notarstefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Escobar speelt de bal door. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko schiet op doel. Cappellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Escobar passt de bal met de wreef. Grechi rent richting de bal. Gromko verovert de bal door een tackle van achteren. Gromko passt de bal in één keer door. Coppens rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: burkittsville ricco 36%, SonMiSonQua 64%.
burkittsville ricco - SonMiSonQua 4:0