Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WP 88 violetta
442 Tactiek asbrubbo1
49% Balbezit 51%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.3 gemiddelde waardering 51.8
goed Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
solide Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Nagrebis bereikt de bal nog maar net als eerste. Badarică legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nagrebis raakt geblesseerd tijdens het duel. Saydam legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Cruden werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - violetta 1:0

8e minuut.
Silivaş speelt de bal door. Schnuphase met een sublieme pass. Collar rent richting de bal. Collar draait met de bal, schiet en ... Babini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Babini trapt de bal weg. Genta is nu in balbezit. Epres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Epres krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Nagrebis is nu in balbezit. Badarică onderschept slim de pass. Badarică geeft een lange en hoge pass. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Fedorento is nu in balbezit. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Niedziułka de bal. Niedziułka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Collar kopt de bal weg. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka passt de bal in één keer door. Collar bereikt de bal nog maar net als eerste. Collar draait met de bal, schiet en ... Babini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Collar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stephens komt het veld opgelopen.

40e minuut.
Arseni geeft de bal voor. Genta is nu in balbezit. Genta passt de bal zonder na te denken. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 68%, violetta 32%.
WP 88 - violetta 1:0

54e minuut.
Sykut verovert de bal door een tackle van achteren. Sykut met een sublieme pass. Fedorento speelt de bal door. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Siekalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens verovert de bal door een tackle van achteren. Stephens speelt de bal door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Babini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WP 88 - violetta 1:1

77e minuut.
Fedorento geeft de bal voor. Schnuphase heeft problemen om de bal te vangen. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka haalt uit met een fantastische trap. Babini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WP 88 - violetta 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WP 88 80%, violetta 20%.
WP 88 - violetta 1:2