Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bad Coast Tower Costa dell`Olmo
352 Tactiek offensiva
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 48.3
goed Schieten uitmuntend
redelijk Passen matig
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Kubelec bereikt de bal nog maar net als eerste. Shikamaru onderschept slim de pass. Shikamaru speelt de bal door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 0:1

12e minuut.
Kubelec passt de bal met de wreef. Schiavini heeft problemen om de bal te vangen. Schiavini passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Mucsi de bal. Mucsi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:1

13e minuut.
Shikamaru probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky rent richting de bal. Janduda is nu in balbezit. Skaliczky verovert de bal door een tackle van achteren. Skaliczky draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Kelders passt de bal in één keer door. Palamidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palamidis met een sublieme pass. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Záhor onderschept slim de pass. Záhor met een sublieme pass. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Başkurt is nu in balbezit. Záhor verovert de bal door een tackle van achteren. Plantak is nu in balbezit. Kelders onderschept slim de pass. Kelders geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Palamidis passt de bal zonder na te denken. Shikamaru rent richting de bal. Shikamaru passt de bal in één keer door. Başkurt is nu in balbezit. Başkurt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 58%, Costa dell`Olmo 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:1

46e minuut.
Shikamaru probeert naar een medespeler te passen. Başkurt rent richting de bal. Başkurt geeft een lange en hoge pass. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. Trochowski bokst de bal weg. Fernandès heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:2

50e minuut.
Dorobanţu geeft de bal voor. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky passt de bal in één keer door. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:3

54e minuut.
Mucsi heeft problemen om de bal te vangen. Palamidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Palamidis speelt de bal door. Skaliczky heeft problemen om de bal te vangen. Skaliczky schiet op doel. Trochowski bokst de bal weg. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. Trochowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:4

55e minuut.
Schiavini kopt de bal weg. Plantak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trouxa probeert naar een medespeler te passen. Başkurt is nu in balbezit. Başkurt schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Trochowski met een harde bal richting middenveld. Palamidis kopt de bal weg. Záhor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Virághalmy bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Palamidis geeft de bal voor. Virághalmy is nu in balbezit. Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:5

74e minuut.
Kõre rent richting de bal. Kõre passt de bal zonder na te denken. Machniak is nu in balbezit. Machniak geeft een hoge lob. Virághalmy springt en kopt de bal. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bad Coast Tower 63%, Costa dell`Olmo 37%.
Bad Coast Tower - Costa dell`Olmo 1:5