Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
violetta SonMiSonQua
asbrubbo1 Tactiek 5-3-2
54% Balbezit 46%
33% Spel op eigen helft 67%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 5
50 gemiddelde waardering 47.3
solide Schieten goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Vega Rodríguez is nu in balbezit. Vega Rodríguez geeft een hoge lob. Tadei bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Genta kan de bal niet met de borst controleren. Tidili is nu in balbezit. Genta begaat een overtreding. Genta krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Cappellini trapt de bal weg van het doel. Notarstefano kopt de bal weg. McWilliam heeft problemen om de bal te vangen. Fois rent richting de bal. Fois draait met de bal, schiet en ... Cruden verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tidili springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Genta met de inworp. Atlason geeft de bal voor. Stephens krijgt zijn hoofd ertegen. Niedziułka maakt een snoekduik en kopt de bal. Cappellini bokst de bal weg.

15e minuut.
Badarică rent richting de bal. Badarică geeft een lange en hoge pass. Fois probeert de bal aan de voet te houden. Sykut is nu in balbezit. Sykut geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Tadei met een sublieme pass. Fedorento rent richting de bal. Fedorento geeft een lange en hoge pass. Niedziułka maakt een snoekduik en kopt de bal. Cappellini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - SonMiSonQua 1:0

31e minuut.
Atlason bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidili tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Atlason raakt geblesseerd tijdens het duel. Atlason zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Stephens bereikt de bal nog maar net als eerste. Stephens haalt uit met een fantastische trap. Cappellini bokst de bal weg.

35e minuut.
Grechi met een sublieme pass. Stephens met een sublieme pass. Sykut speelt de bal door. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 36%, SonMiSonQua 64%.
violetta - SonMiSonQua 1:0

49e minuut.
Foppa kopt de bal weg. Silivaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Silivaş met een sublieme pass. Stephens is nu in balbezit. Stephens haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Buchiniz geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Atlason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Genta geeft een lange en hoge pass. Stephens krijgt zijn hoofd ertegen. Cappellini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Cappellini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Badarică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Notarstefano rent richting de bal. Notarstefano draait met de bal, schiet en ... Cruden probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
violetta - SonMiSonQua 1:1

62e minuut.
Inworp. Foppa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tidili bereikt de bal nog maar net als eerste. Tidili schiet op doel. Na een snelle pass probeert Badarică de bal onder controle te krijgen. Cruden bokst de bal weg.

87e minuut.
Fois haalt uit met een fantastische trap. Atlason kopt de bal weg. Notarstefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarstefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
violetta - SonMiSonQua 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: violetta 31%, SonMiSonQua 69%.
violetta - SonMiSonQua 1:2