Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SonMiSonQua violetta
5-3-2 Tactiek asbrubbo1
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
47.4 gemiddelde waardering 51
goed Schieten zeer goed
goed Passen goed
solide Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Fedorento met een sublieme pass. Sykut rent richting de bal. Sykut passt de bal met de wreef. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka draait met de bal, schiet en ... Cappellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Fedorento passt de bal met de wreef. Stachurski rent richting de bal. Stachurski passt de bal met de wreef. Niedziułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedziułka schiet op doel. Cappellini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Stachurski kopt de bal weg. Sykut rent richting de bal. Sykut geeft een hoge lob. Niedziułka krijgt zijn hoofd ertegen. Cappellini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - violetta 0:1

44e minuut.
Stephens onderschept slim de pass. Stephens speelt de bal door. Tadei rent richting de bal. Niedziułka onderschept slim de pass. Niedziułka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 76%, violetta 24%.
SonMiSonQua - violetta 0:1

48e minuut.
Foppa heeft problemen om de bal te vangen. Foppa geeft de bal voor. Notarstefano bereikt de bal nog maar net als eerste. Notarstefano haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SonMiSonQua - violetta 1:1

63e minuut.
Sykut speelt de bal door. Dalkia rent richting de bal. Dalkia passt de bal met de wreef. Niedziułka rent richting de bal. Niedziułka geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Atlason speelt de bal door. Grechi is nu in balbezit. Stachurski onderschept slim de pass. Stachurski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SonMiSonQua - violetta 1:2

78e minuut.
Cappellini trapt de bal weg. Portas met een sublieme pass. Stachurski speelt de bal door. Stephens is nu in balbezit. Stephens schiet op doel. Cappellini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Fedorento rent richting de bal. Fedorento passt de bal zonder na te denken. Grechi rent richting de bal. Stephens onderschept slim de pass. Stephens draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Sykut met een sublieme pass. Stachurski is nu in balbezit. Stachurski probeert naar een medespeler te passen. Niedziułka is nu in balbezit. Niedziułka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Portas passt de bal zonder na te denken. Stachurski rent richting de bal. Stachurski geeft de bal voor. Sykut geeft een lange en hoge pass. Stephens krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buchiniz geeft de bal voor. Fedorento kopt de bal weg. Portas bereikt de bal nog maar net als eerste. Portas passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
McWilliam geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foppa met de inworp. Tidili is nu in balbezit. Tidili schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SonMiSonQua - violetta 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SonMiSonQua 64%, violetta 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SonMiSonQua - violetta 2:2