Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Superba Bad Coast Tower
romboprofev Tactiek 352
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
29 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 39.1
uitstekend Schieten goed
zeer goed Passen redelijk
zeer goed Verdedigen redelijk


3e minuut.
Velican geeft een hoge lob. Follini kan de bal niet met de borst controleren. Záhor is nu in balbezit. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Klungelig pakt Mucsi de bal. Mykhalyk rent richting de bal. Mykhalyk passt de bal zonder na te denken. Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Trochowski bokst de bal weg.

7e minuut.
Ribi rent richting de bal. Ribi geeft een lange en hoge pass. Follini kopt de bal weg. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut haalt uit met een fantastische trap. Trochowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Ahdut geeft een lange en hoge pass. Follini kopt de bal weg. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Buszta verovert de bal door een tackle van achteren. Buszta met een sublieme pass. Trengereid rent richting de bal. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 1:0

20e minuut.
Mykhalyk verovert de bal door een tackle van achteren. Mykhalyk passt de bal met de wreef. Fernandès geeft een lange en hoge pass. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mykhalyk is nu in balbezit. Mykhalyk geeft de bal voor. Trengereid kopt de bal weg. Follini is nu in balbezit. Follini draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Záhor kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Sekielski de bal onder controle te krijgen. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 2:0

32e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Janduda bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini verovert de bal door een tackle van achteren. Follini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 3:0

33e minuut.
Kędzierski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Buszta met een sublieme pass. Fernandès is nu in balbezit. Follini onderschept slim de pass. Follini draait met de bal, schiet en ... Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Mykhalyk geeft de bal voor. Klungelig pakt Fernandès de bal. Follini bereikt de bal nog maar net als eerste. Follini schiet op doel. Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superba 31%, Bad Coast Tower 69%.
Superba - Bad Coast Tower 4:0

53e minuut.
Fernandès geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mykhalyk met een snelle inworp. Buszta geeft een lange en hoge pass. Ahdut springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ahdut rent richting de bal. Kosznik begaat een overtreding. Ahdut raakt geblesseerd tijdens het duel. Buszta met een snel genomen vrije trap. Trengereid kopt de bal weg. Follini rent richting de bal. Follini haalt uit met een fantastische trap. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trengereid rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Trengereid kopt de bal weg. Sekielski controleert de bal met de borst. Buszta rent richting de bal. Buszta haalt uit met een fantastische trap. Trochowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 5:0

62e minuut.
Mykhalyk speelt de bal door. Follini is nu in balbezit. Buszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Buszta geeft een hoge lob. Ahdut krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Ahdut is nu in balbezit. Ahdut geeft de bal voor. Daar is Záhor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Follini is nu in balbezit. Follini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ahdut kopt de bal weg. Follini is nu in balbezit. Sekielski is nu in balbezit. Follini onderschept slim de pass. Follini schiet op doel. Trochowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Daar is Ahdut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ahdut passt de bal zonder na te denken. Fernandès met een sublieme pass. Ahdut rent richting de bal. Ahdut haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Daar is Mykhalyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mykhalyk probeert naar een medespeler te passen. Ahdut is nu in balbezit. Ahdut draait met de bal, schiet en ... Trochowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 6:0

75e minuut.
Perinotti komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Follini onderschept slim de pass. Follini geeft een lange en hoge pass. Trengereid bereikt de bal nog maar net als eerste. Trengereid draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 7:0

87e minuut.
Plantak rent richting de bal. Buszta onderschept slim de pass. Buszta met een sublieme pass. Klungelig pakt Trengereid de bal. Trengereid haalt uit met een fantastische trap. Trochowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perinotti is nu in balbezit. Perinotti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Superba - Bad Coast Tower 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Superba 27%, Bad Coast Tower 73%.
Superba - Bad Coast Tower 8:0