Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Costa dell`Olmo Roccia Larga
offensiva Tactiek 5D1W2SR
61% Balbezit 39%
33% Spel op eigen helft 67%
20 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47.9 gemiddelde waardering 27.6
uitstekend Schieten slecht
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


6e minuut.
Esterházy onderschept slim de pass. Palamidis onderschept slim de pass. Palamidis speelt de bal door. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 1:0

19e minuut.
Virághalmy is nu in balbezit. Met opzet legt Andreasyan zijn tegenspeler op de grond. Virághalmy is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Skaliczky zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Virághalmy heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Machniak kopt de bal weg. Shikamaru heeft problemen om de bal te vangen. Vanini speelt de bal door. Kalina rent richting de bal. Kalina haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kelders met een sublieme pass. Virághalmy rent richting de bal. Başkurt is nu in balbezit. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy draait met de bal, schiet en ... Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Di Bari bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Bari haalt uit met een fantastische trap. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Kalina heeft problemen om de bal te vangen. Hamal onderschept slim de pass. Hamal geeft een lange en hoge pass. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy schiet op doel. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Başkurt kopt de bal weg. Skaliczky heeft problemen om de bal te vangen. Di Bari rent richting de bal. Di Bari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Palamidis speelt de bal door. Di Bari is nu in balbezit. Rudeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kelders met een snelle inworp. Başkurt geeft de bal voor. Di Bari rent richting de bal. Di Bari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Tršić probeert naar een medespeler te passen. Skaliczky kopt de bal weg. Virághalmy rent richting de bal. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Di Bari passt de bal in één keer door. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy schiet op doel. Rudeanu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tršić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kelders passt de bal zonder na te denken. Skaliczky rent richting de bal. Skaliczky passt de bal zonder na te denken. Virághalmy heeft problemen om de bal te vangen. Virághalmy schiet op doel. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 28%, Roccia Larga 72%.
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 1:0

52e minuut.
Skaliczky raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Demuth komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Kalina de bal. Machniak onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vanini neemt de hoekschop. Kalina krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Başkurt bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Başkurt onderschept slim de pass. Başkurt geeft een hoge lob. Virághalmy springt en kopt de bal. Tršić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Ork trapt de bal weg van het doel. Palamidis kopt de bal weg. Virághalmy rent richting de bal. Virághalmy schiet op doel. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 2:0

78e minuut.
Briscas bereikt de bal nog maar net als eerste. Briscas geeft een hoge lob. Shikamaru is nu in balbezit. Vanini verovert de bal door een tackle van achteren. Vanini geeft een hoge lob. Durieux bokst de bal weg. Kalina probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 2:1

79e minuut.
Bellofiore speelt de bal door. Nikolopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Virághalmy verovert de bal door een tackle van achteren. Virághalmy schiet op doel. Tršić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 3:1

82e minuut.
Hamal geeft een hoge lob. Inworp. Vanini met een snelle inworp. Daar is Vatinno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vatinno geeft de bal voor. Paal!
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Nikolopoulos is nu in balbezit. Virághalmy onderschept slim de pass. Virághalmy passt de bal in één keer door. Di Bari is nu in balbezit. Di Bari draait met de bal, schiet en ... Tršić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Virághalmy is nu in balbezit. Virághalmy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Costa dell`Olmo 38%, Roccia Larga 62%.
Costa dell`Olmo - Roccia Larga 4:1