Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sgrazid sirkos
334_new_2018 Tactiek re
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.5 gemiddelde waardering 42.7
very good Schieten solid
solid Passen adequate
adequate Verdedigen solid


8e minuut.
Hulakou heeft problemen om de bal te vangen. Damnitz onderschept slim de pass. Damnitz probeert naar een medespeler te passen. Mirotta is nu in balbezit. Mirotta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mincă passt de bal in één keer door. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Damnitz. Zorzetto raakt geblesseerd tijdens het duel. Mincă komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
İlhanlı kopt de bal weg. Gherman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mirotta is nu in balbezit. Gherman is nu in balbezit. Gherman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - sirkos 0:1

25e minuut.
Mirotta is nu in balbezit. Met opzet legt Csák zijn tegenspeler op de grond. Mirotta raakt geblesseerd tijdens het duel. Žlíca zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Aceituno is nu in balbezit. Gherman onderschept slim de pass. Gherman schiet op doel. Kypourgos bokst de bal weg.

34e minuut.
Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák onderschept slim de pass. Csák geeft een lange en hoge pass. Aldunate rent richting de bal. Aldunate schiet op doel. Maruschak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Damnitz bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mincă. Damnitz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Žlíca wilt de vrije trap nemen. Marszał kopt de bal weg. İlhanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 47%, sirkos 53%.
Real Sgrazid - sirkos 0:1

48e minuut.
Hulakou passt de bal met de wreef. Mincă rent richting de bal. Tommassini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Marszał geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tupczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gherman bereikt de bal nog maar net als eerste. Gherman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Hirvelä probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lomský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomský met een sublieme pass. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Hulakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulakou passt de bal met de wreef. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate haalt uit met een fantastische trap. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Sgrazid - sirkos 1:1

65e minuut.
Tommassini geeft de bal voor. Marszał kopt de bal weg. Collasius heeft problemen om de bal te vangen. Aldunate rent richting de bal. Aldunate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Mincă rent richting de bal. Mincă passt de bal met de wreef. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel. Tommassini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Csák geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tommassini de bal. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - sirkos 2:1

90e minuut.
Mincă rent richting de bal. Mincă passt de bal met de wreef. Danciu probeert de bal aan de voet te houden. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 45%, sirkos 55%.
Real Sgrazid - sirkos 2:1