Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS!!! Fi.lan.ti. Pesaro
Acciuga3b 3p Tactiek CTD
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
51.9 gemiddelde waardering 51.4
good Schieten excellent
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Bednorz rent richting de bal. Marinaccio onderschept slim de pass. Marinaccio met een sublieme pass. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Pielorz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

14e minuut.
Bottin geeft een lange en hoge pass. Belmonte kopt de bal weg. Belka rent richting de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sereno rent richting de bal. Sereno speelt de bal door. Belka probeert naar een medespeler te passen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Hetényi kopt de bal weg. Belmonte rent richting de bal. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka schiet op doel. Pielorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Daar is Belka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belka geeft een hoge lob. Marinaccio kopt de bal weg. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka draait met de bal, schiet en ... Paal! Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pielorz niet meer kan verder spelen. Finol komt het veld opgelopen. Hetényi met een snelle inworp. Sereno rent richting de bal. Sereno probeert naar een medespeler te passen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

44e minuut.
Marinaccio is nu in balbezit. Marinaccio passt de bal met de wreef. Belmonte met een sublieme pass. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 59%, Fi.lan.ti. Pesaro 41%.
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

50e minuut.
Pintilei probeert naar een medespeler te passen. Macavei heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Finol probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Finol trapt de bal weg. Bednorz kan de bal niet met de borst controleren. Sereno is nu in balbezit. Bednorz onderschept slim de pass. Bednorz speelt de bal door. Nebřenský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Perrot rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Muczek neemt de hoekschop. Merello maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Bottin de bal. Nebřenský bokst de bal weg.

59e minuut.
Marinaccio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belmonte is nu in balbezit. Istoc legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Belmonte raakt geblesseerd tijdens het duel. Belmonte neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Belka is nu in balbezit. Belka draait met de bal, schiet en ... Finol maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hetényi met een sublieme pass. Belka heeft problemen om de bal te vangen. Belka passt de bal met de wreef. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Klungelig pakt Perrot de bal. Varner is nu in balbezit. Varner geeft de bal voor. Depaepe is nu in balbezit. Depaepe geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Finol niet meer kan verder spelen.

80e minuut.
Bednorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Belka de bal. Belka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

83e minuut.
Bednorz geeft een lange en hoge pass. Bressi kopt de bal weg. Belmonte met een sublieme pass. Klungelig pakt Belka de bal. Belka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4

87e minuut.
Muczek speelt de bal door. Ristori geeft de bal voor. Klungelig pakt Istoc de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:5

89e minuut.
Sereno rent richting de bal. Dyguła onderschept slim de pass. Belmonte rent richting de bal. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 57%, Fi.lan.ti. Pesaro 43%.
JUVENTUS!!! - Fi.lan.ti. Pesaro 0:6