Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirkos i terribili
re Tactiek citroni
43% Balbezit 57%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.6 gemiddelde waardering 44
good Schieten adequate
adequate Passen adequate
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Priskin rent richting de bal. Konstantinović rent richting de bal. Priskin met een sublieme pass. Pilti rent richting de bal. Pilti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
İlhanlı passt de bal in één keer door. Hiddink is nu in balbezit. Collasius maakt een afschuwelijke overtreding. Collasius krijgt een gele kaart. Hiddink is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hiddink zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Damnitz is nu in balbezit. Pulikowski rent richting de bal. Damnitz verovert de bal door een tackle van achteren. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı draait met de bal, schiet en ... Mergiu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Tommassini met een sublieme pass. Żołądek rent richting de bal. Żołądek geeft de bal voor. Pilti controleert de bal met de borst. Pilti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 65%, i terribili 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sirkos - i terribili 0:0

58e minuut.
Damnitz geeft de bal voor. Mirotta rent richting de bal. Mardağ legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mirotta raakt geblesseerd tijdens het duel. İlhanlı legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Mergiu bokst de bal weg.

64e minuut.
Pulikowski geeft een lange en hoge pass. Żołądek kopt de bal weg. Daar is Žlíca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilti haalt uit met een fantastische trap. Maruschak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Hiddink passt de bal zonder na te denken. Neimar Miranda is nu in balbezit. Neimar Miranda geeft een hoge lob. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Mergiu niet meer kan verder spelen. Peraić komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 56%, i terribili 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
sirkos - i terribili 0:0