Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i terribili sirkos
citroni Tactiek re
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
15 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.8 gemiddelde waardering 41.3
good Schieten good
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


17e minuut.
Inworp. Konkol zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Priskin rent richting de bal. Priskin geeft een hoge lob. Konstantinović springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Tupczyński rent richting de bal. Pilti rent richting de bal. Grom legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pilti raakt geblesseerd tijdens het duel. Priskin kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - sirkos 1:0

23e minuut.
Žlíca met een sublieme pass. Daar is Mirotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arias begaat een overtreding. Mirotta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Žlíca komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Konkol bereikt de bal nog maar net als eerste. Grom bereikt de bal nog maar net als eerste. Konkol verovert de bal door een tackle van achteren. Konkol geeft de bal voor. Konstantinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Damnitz geeft een hoge lob. Pulikowski rent richting de bal. Met opzet legt Gherman zijn tegenspeler op de grond. Gherman krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Konstantinović rent richting de bal. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap. Tommassini probeert de bal aan de voet te houden. Hiddink rent richting de bal. Hiddink geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Madarász met een sublieme pass. Neimar Miranda geeft de bal voor. Danciu rent richting de bal. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 31%, sirkos 69%.
i terribili - sirkos 1:0

47e minuut.
Priskin rent richting de bal. Priskin speelt de bal door. Daar is Konstantinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - sirkos 2:0

54e minuut.
Arias kopt de bal weg. Klungelig pakt Žlíca de bal. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap. Abbas Musa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Konstantinović kopt de bal weg. Collasius bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinović is nu in balbezit. Konstantinović draait met de bal, schiet en ... Abbas Musa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Tommassini met een harde bal richting middenveld. Mirotta rent richting de bal. Pulikowski begaat een overtreding. Pulikowski krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Priskin kopt de bal weg. Konstantinović rent richting de bal. Danciu rent richting de bal. Konstantinović onderschept slim de pass. Konstantinović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Pilti bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - sirkos 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 43%, sirkos 57%.
i terribili - sirkos 3:0