Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:45
  • Competitiewedstrijd: Serie D.43 [del]
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 21415
GGK Real Sgrazid
Prima Tactiek 334_new_2018
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
12 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.5 gemiddelde waardering 50
solid Schieten excellent
good Passen solid
good Verdedigen good


3e minuut.
Keituri probeert naar een medespeler te passen. Mračić bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvelä probeert naar een medespeler te passen. Puiðys rent richting de bal. Puiðys schiet op doel. Avellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Keituri met de inworp. Tocalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocalli geeft een hoge lob. Puiðys heeft problemen om de bal te vangen. Puiðys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă passt de bal zonder na te denken. Zorzetto probeert de bal aan de voet te houden. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Marszał rent richting de bal. Csák geeft een hoge lob. Zorzetto kopt de bal weg. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Keituri verovert de bal door een tackle van achteren. Keituri geeft een hoge lob. Mincă probeert de bal met de borst te controleren. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Real Sgrazid 0:1

21e minuut.
Zorzetto met een sublieme pass. Aldunate is nu in balbezit. Upejpavý rent richting de bal. Aldunate onderschept slim de pass. Aldunate draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Unierzycki onderschept slim de pass. Unierzycki geeft een lange en hoge pass. Puiðys rent richting de bal. Klungelig pakt Puiðys de bal. Puiðys haalt uit met een fantastische trap. Avellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Klungelig pakt Lomský de bal. Lomský geeft een lange en hoge pass. Zorzetto kopt de bal weg. Daar is Aldunate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aldunate schiet op doel. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Tocalli passt de bal zonder na te denken. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki passt de bal zonder na te denken. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Huselja onderschept slim de pass. Huselja geeft een hoge lob. Daar is Puusepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puiðys verovert de bal door een tackle van achteren. Puiðys schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Unierzycki onderschept slim de pass. Unierzycki passt de bal zonder na te denken. Puiðys rent richting de bal. Puiðys schiet op doel. Csák probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lomský is nu in balbezit. Lomský probeert naar een medespeler te passen. Beeuwkes is nu in balbezit. Mincă rent richting de bal. Mincă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki met een sublieme pass. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. Avellino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 54%, Real Sgrazid 46%.
GGK - Real Sgrazid 0:1

58e minuut.
Bartley onderschept slim de pass. Bartley geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beeuwkes de bal. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Mračić speelt de bal door. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki probeert naar een medespeler te passen. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. Avellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Puusepp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puusepp verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Mincă probeert de bal aan de voet te houden. Jomaoui rent richting de bal. Jomaoui passt de bal zonder na te denken. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki passt de bal zonder na te denken. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă geeft een hoge lob. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Real Sgrazid 0:2

79e minuut.
Inworp. Mračić met een snelle inworp. Cerezo geeft de bal voor. Puiðys maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Csák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Nappias is nu in balbezit. Nappias passt de bal in één keer door. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki geeft een lange en hoge pass. Puiðys maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate passt de bal in één keer door. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mincă is nu in balbezit. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Real Sgrazid 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 54%, Real Sgrazid 46%.
GGK - Real Sgrazid 0:3