Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fi.lan.ti. Pesaro realfly
CTD Tactiek promozione
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.8 gemiddelde waardering 47.2
excellent Schieten good
good Passen good
excellent Verdedigen very good


1e minuut.
Ristori passt de bal in één keer door. Porta is nu in balbezit. Hetényi begaat een overtreding. Hetényi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Liniger onderschept slim de pass. Belka heeft problemen om de bal te vangen. Belka draait met de bal, schiet en ... Magliulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - realfly 1:0

14e minuut.
Liniger passt de bal zonder na te denken. Pappada heeft problemen om de bal te vangen. Pappada passt de bal zonder na te denken. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Hetényi onderschept slim de pass. Hetényi met een sublieme pass. Bressi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Belka de bal. Belka schiet op doel. Magliulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - realfly 2:0

43e minuut.
Marinaccio onderschept slim de pass. Chiai rent richting de bal. Marinaccio onderschept slim de pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 47%, realfly 53%.
Fi.lan.ti. Pesaro - realfly 2:0

50e minuut.
Sereno passt de bal zonder na te denken. Belka is nu in balbezit. Belmonte is nu in balbezit. Belka is nu in balbezit. Belka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Pappada passt de bal in één keer door. Atkins is nu in balbezit. Atkins passt de bal in één keer door. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Porta rent richting de bal. Bottin is nu in balbezit. Porta tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porta krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Hetényi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sereno rent richting de bal. Bavachin rent richting de bal. Hetényi verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi geeft een lange en hoge pass. Magliulo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Paal!

83e minuut.
Hetényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hetényi passt de bal zonder na te denken. Belka rent richting de bal. Belka haalt uit met een fantastische trap. Magliulo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - realfly 3:0

90e minuut.
Pappada passt de bal zonder na te denken. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins passt de bal met de wreef. Papale is nu in balbezit. Papale schiet op doel. Nebřenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 45%, realfly 55%.
Fi.lan.ti. Pesaro - realfly 3:0