Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-19 18:38
  • Competitiewedstrijd: Serie D.43 [del]
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11976
GGK sirkos
Prima Tactiek re
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.3 gemiddelde waardering 42.9
adequate Schieten solid
good Passen adequate
adequate Verdedigen solid


4e minuut.
İlhanlı is nu in balbezit. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Unierzycki krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Unierzycki met een sublieme pass. Tommassini rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cerezo. Cerezo krijgt een gele kaart. Cerezo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantwell komt het veld opgelopen.

11e minuut.
Puiðys is nu in balbezit. Unierzycki speelt de bal door. Klungelig pakt Cantwell de bal. Cantwell schiet op doel. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - sirkos 1:0

14e minuut.
Tocalli passt de bal in één keer door. Unierzycki rent richting de bal. Unierzycki passt de bal in één keer door. Cantwell is nu in balbezit. Cantwell schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys schiet op doel. Maruschak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Collasius rent richting de bal. Tocalli verovert de bal door een tackle van achteren. Tocalli speelt de bal door. Cantwell is nu in balbezit. Cantwell draait met de bal, schiet en ... Maruschak bokst de bal weg. Klungelig pakt Żołądek de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Žlíca geeft een hoge lob. Huselja bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Mirotta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GGK - sirkos 1:1

29e minuut.
Cantwell is nu in balbezit. Danciu onderschept slim de pass. Danciu geeft een lange en hoge pass. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki passt de bal in één keer door. Daar is Żołądek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantwell is nu in balbezit. Cantwell haalt uit met een fantastische trap. Maruschak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - sirkos 2:1

42e minuut.
Damnitz speelt de bal door. Tommassini met een sublieme pass. Gherman probeert naar een medespeler te passen. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Wing Kei rent richting de bal. Tupczyński is nu in balbezit. Tupczyński passt de bal met de wreef. Mirotta is nu in balbezit. Mirotta draait met de bal, schiet en ... Tunisiano bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 55%, sirkos 45%.
GGK - sirkos 2:1

61e minuut.
Wing Kei geeft de bal voor. Tocalli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Collasius. Collasius krijgt een gele kaart. Tocalli raakt geblesseerd tijdens het duel. Tocalli zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Collasius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tocalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki geeft een hoge lob. Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Wing Kei bereikt de bal nog maar net als eerste. Damnitz onderschept slim de pass. Damnitz speelt de bal door. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GGK - sirkos 2:2

82e minuut.
Beeuwkes geeft de bal voor. Inworp. Tupczyński met een snelle inworp. İlhanlı rent richting de bal. İlhanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Žlíca de bal. Žlíca geeft de bal voor. Gherman speelt de bal door. Mirotta is nu in balbezit. Mirotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 45%, sirkos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GGK - sirkos 2:2
GGK