Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sirkos GGK
re Tactiek Prima
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41.2 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
solide Verdedigen goed


2e minuut.
Huselja geeft een lange en hoge pass. Tocalli is nu in balbezit. Collasius is nu in balbezit. Tocalli verovert de bal door een tackle van achteren. Tocalli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Collasius geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tocalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki geeft een hoge lob. Abbas Musa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mračić geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puiðys rent richting de bal. Puiðys schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Klungelig pakt Cerezo de bal. Cerezo probeert naar een medespeler te passen. Tocalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys rent richting de bal. Puiðys schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Abbas Musa geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mračić neemt de hoekschop. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Danciu trapt de bal weg. Keituri kopt de bal weg. Cerezo rent richting de bal. Cerezo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo passt de bal met de wreef. Puiðys rent richting de bal. Puiðys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - GGK 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 61%, GGK 39%.
sirkos - GGK 0:1

61e minuut.
Gherman rent richting de bal. Damnitz is nu in balbezit. Keituri onderschept slim de pass. Mirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Mirotta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Cerezo rent richting de bal. Cerezo geeft een hoge lob. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys schiet op doel. Abbas Musa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
sirkos - GGK 0:2

67e minuut.
İlhanlı is nu in balbezit. Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. İlhanlı begaat een overtreding. İlhanlı krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sirkos 56%, GGK 44%.
sirkos - GGK 0:2