Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
i terribili Real Sgrazid
citroni Tactiek 334_new_2018
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.7 gemiddelde waardering 46.3
average Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


2e minuut.
Hulakou bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulakou speelt de bal door. Zorzetto rent richting de bal. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap. Peraić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Pilti is nu in balbezit. Kypourgos speelt de bal door. Priskin kopt de bal weg. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Marszał rent richting de bal. Pilti onderschept slim de pass. Pilti schiet op doel. Kypourgos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Kypourgos met een harde bal richting middenveld. Mincă kopt de bal weg. Neimar Miranda is nu in balbezit. Zorzetto onderschept slim de pass. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Zorzetto probeert naar een medespeler te passen. Mincă is nu in balbezit. Madarász legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mincă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Aldunate neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
i terribili - Real Sgrazid 0:1

20e minuut.
Konstantinović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

21e minuut.
Mincă rent richting de bal. Hiddink onderschept slim de pass. Aceituno begaat een overtreding. Aceituno krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Aceituno bereikt de bal nog maar net als eerste. Aceituno geeft een hoge lob. Peraić probeert naar een medespeler te passen. Pilti is nu in balbezit. Pilti haalt uit met een fantastische trap. Kypourgos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 47%, Real Sgrazid 53%.
i terribili - Real Sgrazid 0:1

58e minuut.
Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pulikowski onderschept slim de pass. Pulikowski speelt de bal door. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Hirvelä de bal onder controle te krijgen. Mincă rent richting de bal. Mincă speelt de bal door. Aldunate rent richting de bal. Aldunate draait met de bal, schiet en ... Peraić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Pilti rent richting de bal. Marszał verovert de bal door een tackle van achteren. Marszał speelt de bal door. Priskin rent richting de bal. Priskin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
i terribili - Real Sgrazid 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: i terribili 32%, Real Sgrazid 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
i terribili - Real Sgrazid 1:1