Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sgrazid i terribili
334_new_2018 Tactiek citroni
46% Balbezit 54%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.1 gemiddelde waardering 52
uitstekend Schieten goed
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


42e minuut.
Nappias passt de bal in één keer door. Mincă rent richting de bal. Konstantinović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Konstantinović krijgt een gele kaart. Mincă raakt geblesseerd tijdens het duel. Nappias met een snel genomen vrije trap. Neimar Miranda kopt de bal weg. Mincă is nu in balbezit. Mincă draait met de bal, schiet en ... Mergiu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 51%, i terribili 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Sgrazid - i terribili 0:0

55e minuut.
Konstantinović rent richting de bal. Puusepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović verovert de bal door een tackle van achteren. Konstantinović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - i terribili 0:1

67e minuut.
Arias met een sublieme pass. Madarász heeft problemen om de bal te vangen. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate draait met de bal, schiet en ... Mergiu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Aldunate passt de bal in één keer door. Madarász is nu in balbezit. Aldunate rent richting de bal. Aldunate draait met de bal, schiet en ... Mergiu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Konkol passt de bal zonder na te denken. Priskin probeert naar een medespeler te passen. Konstantinović is nu in balbezit. Konstantinović schiet op doel. Avellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Puusepp controleert de bal met de borst. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel. Avellino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - i terribili 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Priskin met de inworp. Konkol rent richting de bal. Konkol geeft de bal voor. Konstantinović maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Neimar Miranda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neimar Miranda geeft een lange en hoge pass. Konstantinović bereikt de bal nog maar net als eerste. Konstantinović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - i terribili 0:3

83e minuut.
Zorzetto kopt de bal weg. Arias probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - i terribili 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 48%, i terribili 52%.
Real Sgrazid - i terribili 1:3