Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-26 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.43 [del]
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 15995
GGK Fi.lan.ti. Pesaro
Prima Tactiek CTD
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
3 Doelpogingen 22
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.4 gemiddelde waardering 52.6
adequate Schieten excellent
good Passen good
good Verdedigen excellent


2e minuut.
Belmonte passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Upejpavý de bal. Belka onderschept slim de pass. Belka draait met de bal, schiet en ... Huselja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Daar is Jomaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal in één keer door. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka schiet op doel. Tunisiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Upejpavý de bal. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:1

11e minuut.
Belka met een snelle inworp. Hetényi is nu in balbezit. Hetényi geeft een hoge lob. Belmonte maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

12e minuut.
Belka passt de bal zonder na te denken. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Huselja de bal onder controle te krijgen. Tunisiano werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:2

20e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Unierzycki speelt de bal door. Puiðys is nu in balbezit. Puiðys haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hetényi speelt de bal door. Bressi rent richting de bal. Bressi geeft een hoge lob. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Belmonte is nu in balbezit. Huselja begaat een overtreding. Belmonte raakt geblesseerd tijdens het duel. Hetényi met een snel genomen vrije trap. Belka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Mračić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mračić passt de bal met de wreef. Bressi verovert de bal door een tackle van achteren. Puiðys bereikt de bal nog maar net als eerste. Puiðys schiet op doel. Nebřenský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Belka schiet op doel. Huselja probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Marinaccio zal de hoekschop nemen. Belka maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

33e minuut.
Serrenti geeft een lange en hoge pass. Jomaoui kopt de bal weg. Unierzycki met een sublieme pass. Cerezo rent richting de bal. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Keituri is nu in balbezit. Marinaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Marinaccio speelt de bal door. Klungelig pakt Belmonte de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 63%, Fi.lan.ti. Pesaro 37%.
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:3

50e minuut.
Belka geeft de bal voor. Tunisiano met een sublieme pass. Marinaccio kopt de bal weg. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Ristori kopt de bal weg. Klungelig pakt Marinaccio de bal. Unierzycki begaat een overtreding. Unierzycki krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Bressi is nu in balbezit. Bressi geeft een hoge lob. Huselja bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tunisiano bokst de bal weg. Tunisiano met een sublieme pass. Daar is Belmonte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Marinaccio kopt de bal weg. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte passt de bal in één keer door. Belka rent richting de bal. Belka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte met een sublieme pass. Belka is nu in balbezit. Belka haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Belmonte is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4

80e minuut.
Keituri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinaccio onderschept slim de pass. Marinaccio passt de bal in één keer door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Klungelig pakt Belka de bal. Belka schiet op doel. Beeuwkes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Sereno passt de bal in één keer door. Belmonte heeft problemen om de bal te vangen. Belmonte passt de bal in één keer door. Belka is nu in balbezit. Belka draait met de bal, schiet en ... Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Hetényi passt de bal in één keer door. Marinaccio speelt de bal door. Beeuwkes is nu in balbezit. Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Belka schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 59%, Fi.lan.ti. Pesaro 41%.
GGK - Fi.lan.ti. Pesaro 0:4
GGK