Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fi.lan.ti. Pesaro GGK
CDT Tactiek Prima
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
20 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 45.5
excellent Schieten good
adequate Passen adequate
very good Verdedigen adequate


1e minuut.
Tocalli rent richting de bal. Belka onderschept slim de pass. Belka speelt de bal door. Belmonte rent richting de bal. Belmonte schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Dauengauer is nu in balbezit. Dauengauer passt de bal zonder na te denken. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - GGK 1:0

12e minuut.
Tocalli is nu in balbezit. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte passt de bal zonder na te denken. Dauengauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Dauengauer haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Chun Yip rent richting de bal. Belka onderschept slim de pass. Belka haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano bokst de bal weg.

25e minuut.
Marinaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte met een sublieme pass. Belka rent richting de bal. Belka haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Varner passt de bal in één keer door. Dauengauer heeft problemen om de bal te vangen. Dauengauer passt de bal zonder na te denken. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Tunisiano bokst de bal weg.

35e minuut.
Marinaccio passt de bal zonder na te denken. Dauengauer is nu in balbezit. Met opzet legt Mračić zijn tegenspeler op de grond. Mračić krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Marinaccio passt de bal zonder na te denken. Belka rent richting de bal. Belmonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte draait met de bal, schiet en ... Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - GGK 2:0

43e minuut.
Dauengauer kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Belmonte de bal onder controle te krijgen. Chun Yip bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 32%, GGK 68%.
Fi.lan.ti. Pesaro - GGK 2:0

62e minuut.
Upejpavý geeft de bal voor. Belmonte probeert de bal aan de voet te houden. Chun Yip is nu in balbezit. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Varner rent richting de bal. Varner met een sublieme pass. Jomaoui rent richting de bal. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Tocalli heeft problemen om de bal te vangen. Belka verovert de bal door een tackle van achteren. Belka passt de bal in één keer door. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tunisiano probeert wanhopig de bal te grijpen. Dauengauer rent richting de bal. Dauengauer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - GGK 3:0

81e minuut.
Sereno bereikt de bal nog maar net als eerste. Sereno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tocalli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Unierzycki geeft een hoge lob. Nebřenský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tocalli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Puiðys rent richting de bal. Puiðys draait met de bal, schiet en ... Sereno probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 46%, GGK 54%.
Fi.lan.ti. Pesaro - GGK 3:0