Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sgrazid JUVENTUS!!!
334_new_2018 Tactiek Acciuga3b 3p
58% Balbezit 42%
44% Spel op eigen helft 56%
17 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
46.9 gemiddelde waardering 51.3
uitstekend Schieten solide
solide Passen solide
redelijk Verdedigen solide


7e minuut.
Hirvelä met een sublieme pass. Aceituno heeft problemen om de bal te vangen. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek geeft de bal voor. Perrot krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Puusepp is nu in balbezit. Merello verovert de bal door een tackle van achteren. Merello probeert naar een medespeler te passen. Dyguła rent richting de bal. Dyguła haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 0:1

20e minuut.
Mincă passt de bal met de wreef. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto passt de bal in één keer door. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate schiet op doel. Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Marszał verovert de bal door een tackle van achteren. Dyguła rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Stéphan zal de hoekschop nemen. Perrot krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 0:2

27e minuut.
Aldunate is nu in balbezit. Aldunate passt de bal zonder na te denken. Muczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto verovert de bal door een tackle van achteren. Zorzetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stéphan speelt de bal door. Inworp. Lomský met een snelle inworp. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Aceituno probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zorzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zorzetto probeert naar een medespeler te passen. Mincă rent richting de bal. Mincă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bednorz geeft een hoge lob. Dyguła kopt de bal weg. Csák geeft een hoge lob. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Aldunate rent richting de bal. Bednorz onderschept slim de pass. Bednorz geeft een hoge lob. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kypourgos bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 47%, JUVENTUS!!! 53%.
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 0:2

51e minuut.
Hirvelä passt de bal met de wreef. Lomský geeft een lange en hoge pass. Daar is Zorzetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă haalt uit met een fantastische trap. Pielorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldunate schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 1:2

57e minuut.
Perrot is nu in balbezit. Perrot passt de bal in één keer door. Dyguła rent richting de bal. Dyguła schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Puusepp geeft een hoge lob. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate passt de bal zonder na te denken. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Csák. Perrot is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dyguła zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Perrot rent richting de bal. Perrot haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 1:3

70e minuut.
Hulakou maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Mincă is nu in balbezit. Mincă passt de bal in één keer door. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Aceituno speelt de bal door. Mincă probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mincă passt de bal met de wreef. Zorzetto rent richting de bal. Zorzetto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Hulakou geeft een lange en hoge pass. Aceituno geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bednorz de bal. Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Aceituno passt de bal in één keer door. Zorzetto met een sublieme pass. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate draait met de bal, schiet en ... Pielorz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 40%, JUVENTUS!!! 60%.
Real Sgrazid - JUVENTUS!!! 2:3