Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS!!! Real Sgrazid
Acciuga3b 3p Tactiek 334_new_2018
44% Balbezit 56%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 51.6
solid Schieten formidable
solid Passen solid
good Verdedigen good


1e minuut.
Merello rent richting de bal. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Muczek onderschept slim de pass. Muczek geeft de bal voor. Dyguła springt en kopt de bal. Avellino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Nappias probeert naar een medespeler te passen. Bartley rent richting de bal. Bartley passt de bal met de wreef. Zorzetto rent richting de bal. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Pintilei rent richting de bal. Aldunate verovert de bal door een tackle van achteren. Aldunate passt de bal in één keer door. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto draait met de bal, schiet en ... Pielorz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aldunate rent richting de bal. Aldunate haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 0:1

7e minuut.
Stéphan met de inworp. Bednorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă maakt een afschuwelijke overtreding. Mincă krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Klungelig pakt Merello de bal. Bartley is nu in balbezit. Bartley passt de bal in één keer door. Zorzetto is nu in balbezit. Zorzetto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Bednorz onderschept slim de pass. Bednorz passt de bal met de wreef. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Nappias probeert naar een medespeler te passen. Mincă rent richting de bal. Zorzetto is nu in balbezit. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hirvelä met een sublieme pass. Bartley geeft een hoge lob. Mincă probeert naar een medespeler te passen. Zorzetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorzetto draait met de bal, schiet en ... Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aldunate springt en kopt de bal. Pielorz bokst de bal weg.

25e minuut.
Merello onderschept slim de pass. Merello speelt de bal door. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot draait met de bal, schiet en ... Avellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 1:1

26e minuut.
Bartley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muczek is nu in balbezit. Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Mincă geeft de bal voor. Aldunate maakt een snoekduik en kopt de bal. Pielorz bokst de bal weg.

29e minuut.
Stéphan rent richting de bal. Lomský verovert de bal door een tackle van achteren. Lomský passt de bal met de wreef. Mincă bereikt de bal nog maar net als eerste. Mincă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Lomský kopt de bal weg. Hirvelä bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvelä passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Aldunate de bal. Aldunate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 57%, Real Sgrazid 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 1:1

47e minuut.
Muczek is nu in balbezit. Muczek passt de bal in één keer door. Perrot is nu in balbezit. Perrot schiet op doel. Avellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 2:1

54e minuut.
Mincă rent richting de bal. Mincă passt de bal met de wreef. Lomský bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lomský, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lomský geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Istoc is nu in balbezit. Mincă verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek maakt een afschuwelijke overtreding. Muczek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Stéphan geeft een hoge lob. Csák probeert de bal aan de voet te houden. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot schiet op doel. Avellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Istoc onderschept slim de pass. Istoc geeft een hoge lob. Perrot kopt de bal weg. Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła schiet op doel. Avellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Inworp. Muczek met de inworp. Bednorz probeert naar een medespeler te passen. Dyguła rent richting de bal. Dyguła schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Macavei kopt de bal weg. Bednorz is nu in balbezit. Bednorz passt de bal met de wreef. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 3:1

89e minuut.
Lomský passt de bal zonder na te denken. Aldunate bereikt de bal nog maar net als eerste. Macavei onderschept slim de pass. Mincă is nu in balbezit. Mincă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 54%, Real Sgrazid 46%.
JUVENTUS!!! - Real Sgrazid 3:1