Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS!!! sirkos
Acciuga3b 3p Tactiek re
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
52.3 gemiddelde waardering 42.5
solid Schieten solid
solid Passen adequate
very good Verdedigen good


16e minuut.
Dyguła speelt de bal door. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Collasius bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot verovert de bal door een tackle van achteren. Perrot schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Muczek passt de bal zonder na te denken. Merello is nu in balbezit. Merello passt de bal met de wreef. Perrot bereikt de bal nog maar net als eerste. Perrot haalt uit met een fantastische trap. Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Maruschak speelt de bal door. Tupczyński met een sublieme pass. Istoc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Mirotta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Merello bereikt de bal nog maar net als eerste. Merello geeft de bal voor. Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła schiet op doel. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - sirkos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 46%, sirkos 54%.
JUVENTUS!!! - sirkos 1:0

52e minuut.
Żołądek onderschept slim de pass. Inworp. Stéphan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dyguła rent richting de bal. Dyguła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Istoc geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gherman met de inworp. Mirotta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta schiet op doel. De bal raakt de paal. Pielorz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 47%, sirkos 53%.
JUVENTUS!!! - sirkos 1:0