Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Sgrazid realfly
334_new_2018 Tactiek promozione
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.2 gemiddelde waardering 46.8
very good Schieten adequate
solid Passen good
good Verdedigen very good


3e minuut.
Chiai kopt de bal weg. Atkins speelt de bal door. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pappada rent richting de bal. Atkins rent richting de bal. Atkins passt de bal zonder na te denken. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ... Avellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Mawunko passt de bal zonder na te denken. Pappada rent richting de bal. Pappada passt de bal zonder na te denken. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Aldunate is nu in balbezit. Lomský is nu in balbezit. Lomský passt de bal zonder na te denken. Aldunate is nu in balbezit. Aldunate schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pappada met een sublieme pass. Porta rent richting de bal. Porta passt de bal zonder na te denken. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Chiai geeft een lange en hoge pass. Porta kopt de bal weg. Papale is nu in balbezit. Papale haalt uit met een fantastische trap. Avellino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 59%, realfly 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Real Sgrazid - realfly 0:0

49e minuut.
Damiano probeert naar een medespeler te passen. Atkins rent richting de bal. Atkins met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale passt de bal met de wreef. Pappada probeert naar een medespeler te passen. Porta rent richting de bal. Porta haalt uit met een fantastische trap. Avellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Atkins rent richting de bal. Atkins probeert naar een medespeler te passen. Papale rent richting de bal. Porta rent richting de bal. Porta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Atkins passt de bal in één keer door. Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano passt de bal in één keer door. Papale is nu in balbezit. Papale schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Pappada passt de bal in één keer door. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirvelä tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hirvelä krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Porta rent richting de bal. Atkins rent richting de bal. Atkins speelt de bal door. Papale rent richting de bal. Papale schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Daar is Papale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Porta rent richting de bal. Porta schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Mincă is nu in balbezit. Mincă passt de bal met de wreef. Aldunate rent richting de bal. Aldunate schiet op doel. Magliulo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Sgrazid - realfly 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Sgrazid 62%, realfly 38%.
Real Sgrazid - realfly 1:0