Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realfly i terribili
promozione Tactiek citroni
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.1 gemiddelde waardering 52
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Pulikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins onderschept slim de pass. Atkins passt de bal met de wreef. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

2e minuut.
Neimar Miranda geeft een hoge lob. Konstantinović is nu in balbezit. Bavachin tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bavachin krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Ogórek probeert naar een medespeler te passen. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Isasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink verovert de bal door een tackle van achteren. Hiddink geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Priskin is nu in balbezit. Priskin passt de bal in één keer door. Isasi is nu in balbezit. Konstantinović onderschept slim de pass. Konstantinović draait met de bal, schiet en ... Magliulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Daar is Arias, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arias. Arias krijgt een gele kaart. Porta raakt geblesseerd tijdens het duel. Atkins wilt de vrije trap nemen. Mergiu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - i terribili 1:0

38e minuut.
Neimar Miranda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neimar Miranda geeft een lange en hoge pass. Liniger kopt de bal weg. Papale rent richting de bal. Papale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Mawunko is nu in balbezit. Konkol verovert de bal door een tackle van achteren. Konkol geeft de bal voor. Pilti is nu in balbezit. Pilti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 55%, i terribili 45%.
realfly - i terribili 1:0

57e minuut.
Konstantinović is nu in balbezit. Hiddink bereikt de bal nog maar net als eerste. Hiddink met een sublieme pass. Konstantinović rent richting de bal. Konstantinović haalt uit met een fantastische trap. Magliulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Atkins passt de bal in één keer door. Daar is Pappada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pappada geeft een hoge lob. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Priskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins verovert de bal door een tackle van achteren. Atkins met een sublieme pass. Damiano bereikt de bal nog maar net als eerste. Damiano geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 49%, i terribili 51%.
realfly - i terribili 1:0