Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JUVENTUS!!! GGK
Acciuga3b 3p Tactiek Prima
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
49.4 gemiddelde waardering 43.5
solide Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


15e minuut.
Stéphan met een sublieme pass. Dyguła bereikt de bal nog maar net als eerste. Dyguła probeert naar een medespeler te passen. Perrot is nu in balbezit. Perrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Muczek geeft de bal voor. Bednorz rent richting de bal. Bednorz geeft de bal voor. Perrot is nu in balbezit. Perrot haalt uit met een fantastische trap. Tunisiano kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Puiðys rent richting de bal. Stéphan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Puiðys is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keituri wilt de vrije trap nemen. Cerezo maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Muczek rent richting de bal. Muczek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dyguła de bal. Dyguła haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - GGK 1:0

43e minuut.
Cerezo is nu in balbezit. Muczek verovert de bal door een tackle van achteren. Muczek geeft een hoge lob. Daar is Perrot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perrot draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 41%, GGK 59%.
JUVENTUS!!! - GGK 1:0

52e minuut.
Muczek met een snelle inworp. Cantwell is nu in balbezit. Bednorz onderschept slim de pass. Bednorz geeft een hoge lob. Dyguła springt en kopt de bal. Tunisiano probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Upejpavý verovert de bal door een tackle van achteren. Upejpavý geeft een hoge lob. Daar is Cerezo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cerezo draait met de bal, schiet en ... Pielorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
JUVENTUS!!! - GGK 1:1

89e minuut.
Cantwell rent richting de bal. Cantwell passt de bal in één keer door. Tocalli rent richting de bal. Tocalli geeft de bal voor. Pielorz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JUVENTUS!!! - GGK 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JUVENTUS!!! 60%, GGK 40%.
JUVENTUS!!! - GGK 1:2