Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
realfly GGK
promozione Tactiek Prima
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.7 gemiddelde waardering 41.2
good Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen adequate


6e minuut.
Atkins passt de bal in één keer door. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale haalt uit met een fantastische trap. Broeckx probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Papale rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - GGK 1:0

10e minuut.
Porta rent richting de bal. Atkins rent richting de bal. Atkins passt de bal in één keer door. Papale rent richting de bal. Papale haalt uit met een fantastische trap. Broeckx verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - GGK 2:0

12e minuut.
Klungelig pakt Pappada de bal. Pappada passt de bal zonder na te denken. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - GGK 3:0

14e minuut.
Mawunko geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mračić met de inworp. Unierzycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki geeft een hoge lob. Magliulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Beeuwkes geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Liniger met een snelle inworp. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - GGK 4:0

28e minuut.
Atkins met de inworp. Damiano is nu in balbezit. Mračić begaat een overtreding. Mračić krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki passt de bal met de wreef. Chiai is nu in balbezit. Cerezo onderschept slim de pass. Cerezo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 46%, GGK 54%.
realfly - GGK 4:0

63e minuut.
Liniger geeft de bal voor. Tocalli rent richting de bal. Isasi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isasi krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Tocalli is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Keituri met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Mawunko de bal. Cantwell is nu in balbezit. Cantwell schiet op doel. Magliulo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Pappada geeft een hoge lob. Klungelig pakt Beeuwkes de bal. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
realfly - GGK 5:0

78e minuut.
Upejpavý rent richting de bal. Pappada onderschept slim de pass. Pappada passt de bal met de wreef. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: realfly 41%, GGK 59%.
realfly - GGK 5:0

GGK