Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie D.43 [del]
  • Stadion: GGK Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 15500
GGK realfly
Prima Tactiek promozione
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 17
6 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 47.4
redelijk Schieten redelijk
goed Passen goed
redelijk Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Damiano rent richting de bal. Damiano passt de bal in één keer door. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ... Broeckx probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - realfly 0:1

6e minuut.
Atkins passt de bal met de wreef. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Huselja is nu in balbezit. Porta onderschept slim de pass. Porta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Atkins is nu in balbezit. Atkins met een sublieme pass. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - realfly 0:2

25e minuut.
Atkins probeert naar een medespeler te passen. Porta rent richting de bal. Porta passt de bal in één keer door. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Damiano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damiano passt de bal zonder na te denken. Papale is nu in balbezit. Papale draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Damiano passt de bal met de wreef. Daar is Papale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papale passt de bal met de wreef. Daar is Porta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porta schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Pappada rent richting de bal. Tocalli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pappada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Liniger zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada met een sublieme pass. Atkins geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Porta is nu in balbezit. Keituri verovert de bal door een tackle van achteren. Atkins verovert de bal door een tackle van achteren. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Pappada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bavachin verovert de bal door een tackle van achteren. Bavachin speelt de bal door. Damiano probeert naar een medespeler te passen. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - realfly 0:3

39e minuut.
Porta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Keituri. Porta raakt geblesseerd tijdens het duel. Liniger zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Pappada kopt de bal weg. Porta bereikt de bal nog maar net als eerste. Porta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GGK - realfly 0:4

41e minuut.
Mračić geeft de bal voor. Klungelig pakt Unierzycki de bal. Cantwell is nu in balbezit. Cerezo is nu in balbezit. Cerezo schiet op doel. Magliulo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Liniger probeert naar een medespeler te passen. Pappada rent richting de bal. Keituri rent richting de bal. Tocalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tocalli geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 58%, realfly 42%.
GGK - realfly 0:4

49e minuut.
Pappada kopt de bal weg. Papale is nu in balbezit. Beeuwkes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Beeuwkes krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Cantwell controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Isasi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Huselja bereikt de bal nog maar net als eerste. Papale verovert de bal door een tackle van achteren. Papale draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Unierzycki rent richting de bal. Unierzycki geeft de bal voor. Cantwell heeft problemen om de bal te vangen. Cantwell schiet op doel. Magliulo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Papale kopt de bal weg. Pappada bereikt de bal nog maar net als eerste. Upejpavý maakt een afschuwelijke overtreding. Upejpavý krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Mawunko geeft een lange en hoge pass. Jomaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jomaoui geeft een hoge lob. Unierzycki is nu in balbezit. Unierzycki draait met de bal, schiet en ... Magliulo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Damiano passt de bal met de wreef. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Unierzycki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Unierzycki is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

88e minuut.
Huselja kopt de bal weg. Klungelig pakt Jomaoui de bal. Papale bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Atkins draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GGK 54%, realfly 46%.
GGK - realfly 0:4
GGK