Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fi.lan.ti. Pesaro sirkos
CTD Tactiek re
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52 gemiddelde waardering 42.8
uitstekend Schieten goed
goed Passen redelijk
uitstekend Verdedigen solide


8e minuut.
Żołądek is nu in balbezit. Belmonte verovert de bal door een tackle van achteren. Belmonte probeert naar een medespeler te passen. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Belka passt de bal in één keer door. Marinaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinaccio probeert naar een medespeler te passen. Bressi geeft een hoge lob. Belmonte springt en kopt de bal. Maruschak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Žlíca onderschept slim de pass. Žlíca met een sublieme pass. Daar is Tupczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmonte rent richting de bal. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Maruschak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bressi zal de hoekschop nemen. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka haalt uit met een fantastische trap. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - sirkos 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 38%, sirkos 62%.
Fi.lan.ti. Pesaro - sirkos 1:0

54e minuut.
Belmonte schiet op doel. Maruschak met een sublieme pass. Hetényi kopt de bal weg. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marinaccio met de inworp. Hetényi speelt de bal door. Belka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bressi met een snelle inworp. Marinaccio met een sublieme pass. Belmonte is nu in balbezit. Belmonte schiet op doel. Maruschak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fi.lan.ti. Pesaro - sirkos 2:0

89e minuut.
Bottin bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirotta verovert de bal door een tackle van achteren. Hetényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mirotta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mirotta kan niet meer verder spelen. Colibretti komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Marinaccio met een sublieme pass. Żołądek is nu in balbezit. Belmonte onderschept slim de pass. Belmonte haalt uit met een fantastische trap. Maruschak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fi.lan.ti. Pesaro 34%, sirkos 66%.
Fi.lan.ti. Pesaro - sirkos 2:0