Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint Sove Utd
indica Tactiek Crix-SX-4321
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
3 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
56.3 gemiddelde waardering 58.4
zeer goed Schieten uitstekend
solide Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Jourda rent richting de bal. Kokinelis onderschept slim de pass. Kokinelis geeft een lange en hoge pass. Omokua springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 0:1

7e minuut.
Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Engl. Rico Soto raakt geblesseerd tijdens het duel. Kokinelis met een snel genomen vrije trap. Rico Soto springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plešnica. Plešnica krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Manolikas geeft een hoge lob. Inworp. Ivaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rico Soto is nu in balbezit. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Habilov bokst de bal weg. Jourda bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua verovert de bal door een tackle van achteren. Omokua draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bortoli komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Alicante bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua onderschept slim de pass. Rico Soto is nu in balbezit. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Bortoli kopt de bal weg. Rico Soto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Engl is nu in balbezit. Rico Soto onderschept slim de pass. Rico Soto draait met de bal, schiet en ... Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 0:2

30e minuut.
Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokinelis geeft een lange en hoge pass. Rico Soto krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 0:3

35e minuut.
Bortoli geeft de bal voor. Alicante bereikt de bal nog maar net als eerste. Rico Soto onderschept slim de pass. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua schiet op doel. Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rico Soto rent richting de bal. Rico Soto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Omokua rent richting de bal. Omokua draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 0:4

39e minuut.
Jaansen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivaldo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Bortoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bortoli met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis probeert naar een medespeler te passen. Rico Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal met de wreef. Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica draait met de bal, schiet en ... Vilores probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 55%, Sove Utd 45%.
WEEDSjoint - Sove Utd 0:4

46e minuut.
Casas komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Sârbulescu onderschept slim de pass. Antunez is nu in balbezit. Marteau verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel. Vilores kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Casas bereikt de bal nog maar net als eerste. Casas probeert naar een medespeler te passen. Alicante rent richting de bal. Omokua verovert de bal door een tackle van achteren. Omokua draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kokinelis is nu in balbezit. Kokinelis geeft een lange en hoge pass. Rico Soto kopt de bal weg. Omokua rent richting de bal. Omokua schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Rico Soto passt de bal zonder na te denken. Omokua bereikt de bal nog maar net als eerste. Omokua haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bosveld de bal onder controle te krijgen. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 0:5

73e minuut.
Šedivec verovert de bal door een tackle van achteren. Šedivec passt de bal in één keer door. Kokinelis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokinelis met een sublieme pass. Manolikas is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Bortoli passt de bal zonder na te denken. Slinning is nu in balbezit. Sârbulescu onderschept slim de pass. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. Vilores maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 1:5

85e minuut.
Rico Soto onderschept slim de pass. Manolikas is nu in balbezit. Rico Soto verovert de bal door een tackle van achteren. Rico Soto schiet op doel. Habilov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Rico Soto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Bosveld de bal onder controle te krijgen. Omokua is nu in balbezit. Omokua schiet op doel. Manolikas probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - Sove Utd 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 45%, Sove Utd 55%.
WEEDSjoint - Sove Utd 1:6