Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.C. Verona Mandraccio
433 ACV pro Gun Tactiek Mandro884
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
13 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
48.5 gemiddelde waardering 42.3
goed Schieten matig
goed Passen goed
zeer goed Verdedigen goed


1e minuut.
Moşneguţu geeft de bal voor. Minicuci kopt de bal weg. Klungelig pakt Fregapane de bal. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Meomartino onderschept slim de pass. Meomartino geeft een lange en hoge pass. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stramaccioni passt de bal in één keer door. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi passt de bal in één keer door. Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Marinacci haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Van Schuerbeek probeert de bal aan de voet te houden. Minicuci rent richting de bal. Altamura verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek haalt uit met een fantastische trap. Li Fraine bokst de bal weg.

21e minuut.
Van Schuerbeek rent richting de bal. Meomartino onderschept slim de pass. Meomartino passt de bal met de wreef. Nuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Marinacci heeft problemen om de bal te vangen. Nuzzi is nu in balbezit. Ogryzek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi onderschept slim de pass. Nuzzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 47%, Mandraccio 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
A.C. Verona - Mandraccio 0:0

49e minuut.
Marinacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stramaccioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Mandraccio 1:0

59e minuut.
Bascini is nu in balbezit. Bascini geeft een lange en hoge pass. Ogryzek probeert de bal met de borst te controleren. Nuzzi rent richting de bal. Nuzzi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stramaccioni rent richting de bal. Stramaccioni haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
A.C. Verona - Mandraccio 2:0

65e minuut.
De Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rab onderschept slim de pass. Rab met een sublieme pass. Van Schuerbeek bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek draait met de bal, schiet en ... Li Fraine bokst de bal weg. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek schiet op doel. Li Fraine probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Moşneguţu met een sublieme pass. Milică bereikt de bal nog maar net als eerste. Milică geeft de bal voor. Hoskins rent richting de bal. Hoskins geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Fregapane bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zappacosta. Van Schuerbeek raakt geblesseerd tijdens het duel. Stubiński komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Zappacosta kopt de bal weg. Klungelig pakt De Palma de bal. Rab is nu in balbezit. Rab geeft een lange en hoge pass. Minicuci springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.C. Verona 57%, Mandraccio 43%.
A.C. Verona - Mandraccio 2:0