Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Trentino 1921 WEEDSjoint
edy Tactiek indica
46% Balbezit 54%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 17
5 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
57.8 gemiddelde waardering 56.8
uitstekend Schieten uitstekend
zeer goed Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Jaansen geeft de bal voor. Marteau is nu in balbezit. Rustichello is nu in balbezit. Marteau onderschept slim de pass. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Nef speelt de bal door. Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Plešnica schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Plešnica krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Proca passt de bal met de wreef. Dekker is nu in balbezit. Dekker passt de bal in één keer door. Svatoš rent richting de bal. Svatoš haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - WEEDSjoint 1:0

19e minuut.
Engl probeert naar een medespeler te passen. Rustichello speelt de bal door. Nef probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Daar is Duy Quang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau is nu in balbezit. Duy Quang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Duy Quang krijgt een gele kaart. Marteau raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Marteau neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Zelai is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alicante. Zelai is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pumpa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Svatoš springt en kopt de bal. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Trentino 1921 - WEEDSjoint 2:0

25e minuut.
Muradlı onderschept slim de pass. Muradlı geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaansen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nef geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Nef probeert naar een medespeler te passen. Sârbulescu is nu in balbezit. Muradlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sârbulescu raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Marteau neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Iachini bokst de bal weg.

33e minuut.
Rustichello met een sublieme pass. Daar is Pumpa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Marteau bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteau schiet op doel. Iachini bokst de bal weg. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica draait met de bal, schiet en ... Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dekker raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Costes komt het veld opgelopen. Plešnica geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Sârbulescu krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Proca bereikt de bal nog maar net als eerste. Proca passt de bal zonder na te denken. Svatoš is nu in balbezit. Zelai bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelai schiet op doel. Habilov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Rustichello onderschept slim de pass. Rustichello passt de bal in één keer door. Zelai rent richting de bal. Jihai rent richting de bal. Jihai geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Jaansen speelt de bal door. Engl bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef speelt de bal door. Daar is Marteau, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marteau draait met de bal, schiet en ... Iachini bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 67%, WEEDSjoint 33%.
Trentino 1921 - WEEDSjoint 2:0

46e minuut.
Sârbulescu probeert naar een medespeler te passen. Marteau is nu in balbezit. Svatoš tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Marteau raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Marteau kan niet meer verder spelen. Grabiński komt het veld opgelopen. Alicante zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Plešnica is nu in balbezit. Plešnica geeft een hoge lob. Grabiński heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jihai is nu in balbezit. Nef onderschept slim de pass. Nef speelt de bal door. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Jihai bereikt de bal nog maar net als eerste. Jihai speelt de bal door. Proca probeert naar een medespeler te passen. Zelai is nu in balbezit. Zelai haalt uit met een fantastische trap. Habilov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Grabiński passt de bal met de wreef. Sârbulescu rent richting de bal. Muradlı onderschept slim de pass. Nef onderschept slim de pass. Nef schiet op doel. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Trentino 1921 72%, WEEDSjoint 28%.
Trentino 1921 - WEEDSjoint 2:0