Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WEEDSjoint WLAFIFA
indica Tactiek 343
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
16 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.8 gemiddelde waardering 48.4
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Inworp. Manfredi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sanzo rent richting de bal. Sanzo schiet op doel. Daar is Manolikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Plešnica passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Sârbulescu de bal. Cortázar legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sârbulescu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sârbulescu neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Jaansen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaansen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Nef de bal. Nef geeft de bal voor. Sârbulescu maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Albera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Habilov trapt de bal weg. Marteau geeft een lange en hoge pass. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - WLAFIFA 1:0

27e minuut.
Cortázar probeert naar een medespeler te passen. Nef rent richting de bal. Nef passt de bal in één keer door. Marteau rent richting de bal. Marteau draait met de bal, schiet en ... Albera bokst de bal weg.

28e minuut.
Ayala geeft de bal voor. Jaansen kopt de bal weg. Klungelig pakt Cortázar de bal. Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - WLAFIFA 2:0

35e minuut.
Plešnica bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorrilla begaat een overtreding. Plešnica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bosveld zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Marteau kopt de bal weg. Sârbulescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbulescu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu passt de bal met de wreef. Marteau is nu in balbezit. Marteau haalt uit met een fantastische trap. Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - WLAFIFA 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 46%, WLAFIFA 54%.
WEEDSjoint - WLAFIFA 3:0

50e minuut.
Albera probeert naar een medespeler te passen. Nef bereikt de bal nog maar net als eerste. Nef passt de bal met de wreef. Marteau is nu in balbezit. Marteau schiet op doel. Albera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu draait met de bal, schiet en ... Albera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WEEDSjoint - WLAFIFA 4:0

56e minuut.
Alicante geeft de bal voor. Tămâie is nu in balbezit. Sârbulescu verovert de bal door een tackle van achteren. Sârbulescu schiet op doel. Albera werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Nef rent richting de bal. Sârbulescu rent richting de bal. Tămâie legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tămâie krijgt een gele kaart. Sârbulescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nef neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

79e minuut.
Engl probeert naar een medespeler te passen. Cortázar speelt de bal door. Gałus probeert naar een medespeler te passen. Macovei bereikt de bal nog maar net als eerste. Macovei draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Zorrilla met een sublieme pass. Gałus kan de bal niet met de borst controleren. Gałus geeft een hoge lob. Macovei krijgt zijn hoofd ertegen. Habilov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Habilov met een harde bal richting middenveld. Sârbulescu is nu in balbezit. Sârbulescu passt de bal zonder na te denken. Engl geeft de bal voor. Marteau springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Nef heeft problemen om de bal te vangen. Cortázar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Marteau. Marteau krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WEEDSjoint 41%, WLAFIFA 59%.
WEEDSjoint - WLAFIFA 4:0