Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mandraccio Trentino 1921
Mandro884 Tactiek edy
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 13
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 57.2
redelijk Schieten zeer goed
goed Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Svatoš is nu in balbezit. Ivanics rent richting de bal. Svatoš is nu in balbezit. Svatoš draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Trentino 1921 0:1

14e minuut.
Proca rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baidinger. Proca raakt geblesseerd tijdens het duel. Dekker met een snel genomen vrije trap. Svatoš maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Trentino 1921 0:2

21e minuut.
Iachini met een harde bal richting middenveld. Dekker kopt de bal weg. Ogryzek heeft problemen om de bal te vangen. Svatoš verovert de bal door een tackle van achteren. Svatoš schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Klungelig pakt Stubiński de bal. Dekker met een sublieme pass. Jihai rent richting de bal. Jihai geeft een hoge lob. Ivanics maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hoskins verovert de bal door een tackle van achteren. Hoskins speelt de bal door. Stubiński heeft problemen om de bal te vangen. Stubiński met een sublieme pass. Salm onderschept slim de pass. Iachini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš probeert naar een medespeler te passen. Jihai is nu in balbezit. Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Svatoš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoskins is nu in balbezit. Hoskins passt de bal in één keer door. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek schiet op doel. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Svatoš probeert naar een medespeler te passen. Ivanics rent richting de bal. Moşneguţu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Moşneguţu krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Moşneguţu passt de bal zonder na te denken. Rab bereikt de bal nog maar net als eerste. Rab met een sublieme pass. Van Schuerbeek rent richting de bal. Van Schuerbeek schiet op doel. Iachini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 42%, Trentino 1921 58%.
Mandraccio - Trentino 1921 0:2

53e minuut.
Costes geeft de bal voor. Ivanics is nu in balbezit. Svatoš bereikt de bal nog maar net als eerste. Svatoš schiet op doel. Zinzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dekker rent richting de bal. Dekker geeft de bal voor. Jihai kopt de bal weg. Svatoš rent richting de bal. Svatoš schiet op doel. Zinzi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Trentino 1921 0:3

61e minuut.
Ivanics is nu in balbezit. Ogryzek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ivanics raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Svatoš neemt zijn aanloop. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mandraccio - Trentino 1921 0:4

62e minuut.
Baidinger is nu in balbezit. Baidinger geeft een lange en hoge pass. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Schuerbeek is nu in balbezit. Van Schuerbeek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rustichello geeft de bal voor. Baidinger is nu in balbezit. Svatoš onderschept slim de pass. Svatoš haalt uit met een fantastische trap. Zinzi probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

74e minuut.
Muradlı rent richting de bal. Van Schuerbeek verovert de bal door een tackle van achteren. Van Schuerbeek passt de bal in één keer door. Minicuci is nu in balbezit. Minicuci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ivanics passt de bal in één keer door. Jihai rent richting de bal. Jihai passt de bal in één keer door. Ivanics rent richting de bal. Ivanics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Moşneguţu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Deniz komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Costes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoskins speelt de bal door. Deniz geeft de bal voor. Minicuci rent richting de bal. Minicuci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mandraccio 48%, Trentino 1921 52%.
Mandraccio - Trentino 1921 0:4